Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Croatia Airlines

Bekijk en vergelijk alle bestemmingen en vliegtickets Croatia Airlines

U wilt reizen naar het gezellige en mooie Kroatie? Dan boekt u vliegtickets Croatia Airlines! Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u bij SchipholTickets de tarieven van alle bestemmingen en vliegtickets Croatia Airlines bekijken en vergelijken. Hier bent u echt voordelig uit! Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u hier altijd over de meest voordelige tickets Croatia Airlines!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Croatia Airlines?

Croatia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Kroatie en heeft haar hoofdkwartier gevestigd in Zagreb. Croatia Airlines is in 1989 opgericht onder de naam Zagal-Zagreb Airlines en onderging een jaar later een naamswijziging naar de huidige naam Croatia Airlines. Croatia Airlines beschikt over een moderne vloot en is continu bezig met het verbeteren van haar diensten om u als klant een comfortabele vlucht te bieden.

Croatia Airlines is lid van de luchtvaartalliantie Star Alliance, andere leden van deze alliantie zijn o.a. Lufthansa en Singapore Airlines.

Bestemmingen Croatia Airlines

Wilt u vanuit Amsterdam vliegen met Croatia Airlines, dan kunt u diverse bestemmingen aandoen. Het is niet zo vreemd dat Croatia Airlines vanuit Amsterdam in ieder geval aanvliegt op de Kroatische steden Zagreb, Split, Dubrovnik, Pula en Zadar. U vliegt naar vele bestemmingen in Europa met Croatia Airlines echter heeft u wel soms een overstap in Zagreb.

De vloot

De vloot van Croatia Airlines bestaat uit 13 vliegtuigen van 2 verschillende fabrikanten. Zo bezit Croatia Airlines 7 Airbus vliegtuigen en 6 Bombardier Dash 8 Q400 vliegtuigen. U kunt er bij Croatia Airlines voor kiezen om te vliegen met Economy- of Business Class.

Vliegtickets Croatia Airlines vergelijken en boeken

Op onze website kunt u gemakkelijk uw vliegtickets van Croatia Airlines vergelijken en boeken. In slechts 5 eenvoudige stappen boekt u uw reis naar bijvoorbeeld Zagreb of een van de vele andere bestemmingen die Croatia Airlines aanbiedt. Naast uw tickets kunt u ook uw autohuur en hotel regelen via SchipholTickets.nl.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is een vertrouwd adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Croatia Airlines doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar