Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Cityjet

Vind hier uw goedkope vliegtickets Cityjet

De relatief jonge luchtvaartmaatschappij van Ierland is de dochter van het moederbedrijf Air France-KLM. Sinds de eerste vlucht in 1994 is Cityjet nu uitgegroeid tot een luchtvaartmaatschappij die jaarlijks zo'n twee miljoen mensen vervoert. Vul uw gewenste bestemming hiernaast in en vergelijke alle vliegtickets. Cityjet, Easyjet of één van de vele luchtvaartmaatschappijen, wij zorgen ervoor dat u de voordeligste vliegtickets kunt boeken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Pluspunten vliegtickets Cityjet

Met Cityjet heeft u keuze uit drie typen comfortabel vervoer. CityValue, CityFlex of CityPremium. Hieronder een kort overzicht van alle pluspunten uit de verschillende typen:

  • CityValue; twee bagagestukken van 12kg en 23kg, gratis drankje & snack, verstelbare stoelen en nog veel meer
  • CityFlex; alle gemakken van CityValue plus het terugkrijgen van het aankoopbedrag indien u verhinderd bent
  • CityPremium; alle gemakken van CityFlex plus prioriteit check-in, een maaltijd en nog meer gemakken van de Cityjet staf aan boord

Daarnaast zijn alle vliegtickets Cityjet voorzien van een uitstekende klantenservice en staat uw comfort centraal. Een heerlijke reis dus om te werken of relaxen.

Bestemmingen

Een vliegticket Cityjet brengt u binnen no-time naar één van de vele steden in Europa. Van Edinburgh naar Florence, met vliegtickets Cityjet begint u uw reis goedkoop en comfortabel. In 2009 zijn verschillende bestemmingen toegevoegd aan de vluchten van Cityjet. Vanaf Dublin en andere steden vliegt u nu ook naar Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen. Met Cityjet vliegt u binnen enkele uren naar de leukste steden van Europa. Vergelijk alle voordelige vliegtickets en wie weet ervaart u binnenkort de comfortabele reis van Cityjet.

Geschiedenis

De Ierse luchtvaartmaatschappij werd in 28 september 1992 opgericht. Twee jaar later was de eerste vlucht van Dublin naar Loden een feit. Tijdens de beginperiode vloog Cityjet onder een franchiseovereenkomst van Virgin Atlantic Airways. Maar in 1997 nam Cityjet het heft in eigen handen. Zij voer toen onder eigen identiteit en naam. Vandaag de dag is Cityjet in handen van Air France-KLM en vervoert het bedrijf jaarlijks twee miljoen reizigers over 27 bestemmingen.

Goedkope vliegtickets Cityjet

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in Parijs, Florence, Dublin of één van de vele andere bestemmingen van Cityjet? Boek dan vandaag nog de voordeligste vliegtickets Cityjet op SchipholTickets.nl!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar