Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Cathay Pacific

Regel uw vlucht in 5 simpele stappen

Bent u op zoek naar vliegtickets van Cathay Pacific? Regel nu snel en goedkoop uw vliegtickets van Cathay Pacific of een van de andere luchtvaartmaatschappijen die wij aanbieden op onze website. Zo kunt u eenvoudig de beste vluchten kiezen die het best bij u passen. In slechts een paar stappen boekt u uw vliegtickets van Cathay Pacific. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig uw bestemming, heen- en terugreis invoeren en zoekt u gemakkelijk de beste deal. Als u de juiste vliegtickets van Cathay Pacific heeft gevonden dan kunt u de betaling veilig voldoen via uw creditcard of iDeal(internet bankieren).

 

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Cathay Pacific

Het hoofdkantoor en de thuishaven van deze Aziatische luchtvaartmaatschappij is gevestigd in Hongkong. Cathay Pacific is opgericht in 1946 door een Amerikaanse en Australische piloot. In 2014 is de luchtvaartmaatschappij voor de vierde keer uitgeroepen tot 'de beste luchtvaartmaatschappij in de wereld' bij de Skytrax awards. Zowel aan boord als op de grond weet Cathay Pacific zich te onderscheiden door haar geweldige service.

Bestemmingen Cathay Pacific

Cathay Pacific beschikt over een snel groeiend netwerk van bestemmingen over de hele wereld. Meer dan 181 bestemmingen wereldwijd. Samen met de Oneworld partners wordt er naar 150 landen in de wereld gevlogen en meer dan 700 bestemmingen in de wereld. Cathay Pacific vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Hongkong en heeft goede overstappen naar meer dan 40 Aziatische steden en 17 bestemmingen in China. De vluchten binnen China worden uitgevoerd door de zuster maatschappij Dragonair.

Aan boord bij Cathay Pacific

Geniet van de vele faciliteiten en services aan boord van een vlucht van Cathay Pacific. Tijdens de vlucht kunt u gebruik maken van uw persoonlijke televisie. U heeft de keuze uit meer dan 100 films, 500 programma's, 888 CD's en 22 radio stations. Ook kunt u tijdens uw vlucht genieten van de uitstekende maaltijden die worden samengesteld door bekroonde chefs. Cathay Pacific is een van de eerste luchtvaartmaatschappijen met een eigen rijstkokers, koekenpannen en broodroosters om u te bedienen van vers gekookt rijst, eieren en toast aan boord.

Of u nu Economy, Premium Economy of Business Class boekt, alle stoelen hebben de beschikking over het geweldige moderne entertainment systeem. U kunt zelf bepalen welke muziek of film u wilt zien op welk moment van de vlucht. Ook heeft u de mogelijkheid om uw laptop of andere mobiele apparaten op te laden tijdens de vlucht. Daarnaast is het ook mogelijk om uw iPhone en iPad te koppelen aan het entertainment systeem, zodat u uw eigen muziek kunt luisteren of films kunt bekijken op het scherm.

SchipholTickets.nl is aangesloten bij het ANVR en SGR, zodat u zonder zorgen op reis kan gaan met Cathay Pacific.

Zoek hier uw vliegtickets Cathay Pacific

 

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar