Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Bulgaria Air

Vind hier uw goedkope vliegtickets Bulgaria Air

Is het tijd voor vakantie of een korte citytrip? Dan boekt u vliegtickets Bulgaria Air! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Bulgaria Air vinden. Hier kunt u veilig en voordelig uw tickets bestellen. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Bulgaria Air!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Bulgaria Air?

Met een ticket Bulgaria Air hebt u de mogelijkheid te kiezen uit meer dan 25 bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. De nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije opereert vanaf het vliegveld van hoofdstad Sofia en vliegt met Airbus en Embraer. Momenteel bestaat de vloot uit 10 toestellen, maar het bedrijf is groeiende en breidt daarom uit met ca. vijftig procent. Hoewel de airline zelf geen lid is van een van de drie grote allianties, werkt men wel degelijk samen met grote luchtvaartmaatschappijen. Op de codeshare agreement-vluchten kan het daardoor voorkomen dat u een vliegticket Bulgaria Air heeft geboekt, maar dat de vlucht wordt uitgevoerd door een andere maatschappij. De gevlogen miles worden dan overigens wel gewoon bijgeschreven op uw frequent flyer-kaart van Bulgaria. Aan boord kiest u een lekkere maaltijd en proost u op uw vlucht. Omdat Bulgaria geen lowcoster is, hoeft u hier niet extra voor te betalen.

Voordelen van vliegtickets Bulgaria Air

Na het boeken van uw ticket Bulgaria Air mag u zich voorbereiden op een vlucht met uitstekende service. We noemen een paar voordelen waarop u zich kunt verheugen:

  • Gratis eten en drinken: Omdat u met de nationale airline vliegt, hoeft u aan boord niet bij te betalen.
  • Fly More: Door punten te sparen met het frequent flyer-programma bespaart u op toekomstige vluchten of hotelverblijven.
  • Online inchecken: Print zelf uw boarding pass en bespaar tijd in de rij aan de balie!
Vliegtickets Bulgaria Air vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Bulgaria Air voor vele bestemmingen en dit zijn meestal de goedkoopste die u zult vinden. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Bulgaria Air doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Bulgaria Air!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar