Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Brussels Airlines

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Brussels Airlines

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Regel direct online uw vliegtickets Brussels Airlines. SchipholTickets is een onafhankelijk aanbieder van vliegtickets en vergelijkt voor u de prijzen van alle vluchten die beschikbaar zijn. Zo boekt u bij ons goedkope tickets Brussels Airlines!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Brussels Airlines?

Als u wilt vliegen vanaf Brussel dan bent u ook op onze website aan het goede adres. Niet alleen vanaf Schiphol, maar ook vanaf Brussel vergelijken wij alle vliegtickets en kunt u gemakkelijk goedkope vliegtickets boeken met Brussels Airlines. Heel handig als u dichtbij de grens woont of een directe verbinding wilt naar een van de vele bestemmingen binnen Afrika. Brussels Airlines heeft meer dan 80 jaar ervaring naar dit mooie continent.

De vloot

Brussels Airlines is een middelgrote luchtvaartmaatschappij. De bestemmingen binnen Europa worden voornamelijk gevlogen met een AVRO RJ85 of een AVRO RJ100. De luchtvaartmaatschappij heeft 12 van deze vliegtuigen in haar vloot. Vluchten naar het Midden Oosten worden meestal gevlogen met een Airbus A319 of A320. Brussels Airlines beschikt over 14 Airbussen in totaal. Als u naar Afrika of Amerika vliegt dan is de kans groot dat u met een Airbus A330-300 of Airbus A330-200 vliegt. SN Brussels vliegt in totaal met 5 Airbussen naar verschillende bestemmingen in Afrika en Amerika.

Voordelen van vliegtickets Brussels Airlines

U kunt bij Brussels Airlines op de lange afstandsvluchten genieten van uw eigen beeldscherm. Zo kunt u genieten van uw favoriete film of muziek. Brussels Airlines is lid van Star Alliance en daardoor beschikt Brussels Airlines over een groot netwerk aan vluchten en extra bestemmingen. Tevens kunt u gebruik maken van het frequent flyer programma van Brussels Airlines, waar u kunt sparen voor vluchten, hotels, autohuur en nog veel meer geweldige producten.

Vliegtickets Brussels Airlines vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Brussels Airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagde reis naar een van de vele bestemmingen: vliegtickets, overnachtingen, autohuur.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Brussels Airlines!

 

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar