Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets BMI British Midland

Tickets British Midland

Op SchipholTickets.nl kunt u alle vliegticket tarieven van BMI British Midland en alle andere maatschappijen gemakkelijk vergelijken en boeken. In slechts 5 simpele stappen boekt u uw vliegticket naar een van de BMI British Midland bestemmingen of een van de vele andere bestemmingen in de wereld. Naast het boeken van vliegtickets regelt u ook gemakkelijk uw hotel en huurauto op Schipholtickets.nl. Ook is het mogelijk om via onze website uw parkeerplaats voor lange termijn of een taxi naar de luchthaven te regelen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

BMI British Midland

BMI British Midland is in 1949 opgericht door de Air Schools Limited, die in 1938 is opgericht om piloten van de RAF te trainen. In 1999 verkocht Scandinavian Airlines een groot deel van haar aandelen in BMI British Midland aan Lufthanasa. Een vereiste hiervoor was wel dat BMI British Midland werd opgenomen in de Star Alliance. Zo werd dus in 2000 de luchtvaartmaatschappij opgenomen in de Star Alliance.

Bestemmingen BMI British Midland

Met een totaal van 47 toestellen, voornamelijk Airbus, vliegt BMI British Midland naar 48 bestemmingen. Deze bestemmingen bevinden zich vooral in Europa, Afrika, Midden-Oosten en Azie. De gemiddelde leeftijd van de toestellen is 7 jaar, zo vliegt u met BMI British Midland altijd met een modern toestel.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar