Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Austrian Airlines

Boek hier uw goedkope vliegtickets Austrian Airlines

Op SchipholTickets.nl zoekt u gemakkelijk en snel goedkope vliegtickets van Austrian Airlines en ook vele andere maatschappijen. Vul hieronder uw bestemming in en wij zoeken voor u de beste opties. Nadat u de juiste vlucht heeft gekozen vult u uw gegevens in en kunt u veilig en gemakkelijk de betaling voldoen via iDeal of Creditcard. Zo regelt u dus snel en eenvoudig uw vliegtickets en hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd een van onze medewerkers spreken, u wordt direct geholpen tijdens onze openingstijden.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets Austrian Airlines

Austrian Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk en heeft haar thuisbasis in Wenen. Tot 2009 vormde Austrain Airlines samen met Austrian Arrows en Lauda Air de Austrian Airlines Group die op haar beurt in 2009 weer is overgenomen door Lufthansa. Door deze overname maakt Austrian Airlines nu ook deel uit van de Star Alliance.

De vloot

Austrain Airlines vliegt vooral met vliegtuigen van Airbus, maar ook vliegtuigen van Boeing. In totaal beschikt Austrian Airlines over 80 vliegtuigen.
Op de intercontinentale vluchten wordt uitsluitend gevlogen met de Boeing 777 en Boeing 767.

Voordelen vliegtickets Austrian Airlines

Austrian Airlines is marktleider en specialist in Centraal- en Oost-Europa en vliegt op meer dan 40 bestemmingen in deze regio. Het voordeel van Austrian Airlines is de korte overstap in Wenen met slechts 25 minuten. Dit is ideaal voor de zakenreiziger, een korte stedentrip of voor uw vakantie. Vanuit Amsterdam wordt er 4 keer per dag gevlogen van en naar Wenen. Er zijn 2 ochtendvluchten, 1 late middagvlucht en 1 avondvlucht. Buiten Centraal- en Oost-Europa wordt er ook gevlogen naar Zuid-Europa, Azie, Midden-Oosten en Noord-Amerika.

In de Economy Class wordt tijdens de vlucht een gratis snack en drankje geserveerd. Op vluchten langer dan 2,5 uur kunt u genieten van een warme maaltijd. Op intercontinentale vluchten wordt een 2e maaltijd geserveerd. Zodra u voor uw vlucht online kunt inchecken kunt u naar bepaalde bestemmingen stoelen met extra beenruimte reserveren en zo van nog meer comfort genieten!

Vliegt u Business Class binnen Europa, dan geniet u van extra services zoals aparte check-ins op de luchthavens, toegang tot de Business Class lounges en u mag meer bagage meenemen. Tijdens de vlucht kunt u kiezen uit verschillende maaltijden. Vliegt u intercontinentaal in de Business Class, dan geniet van comfortabele stoelen die u kunt verstellen tot een bed van bijna 2 meter lang met een geïntegreerd massage-systeem. Ook ontvangt u een Comfort Kit met diverse nuttige artikelen voor uw verblijf aan boord.

Tijdens de intercontinentale vluchten, zowel in de Economy als Business Class, kunt u genieten van het inflight entertainment systeem. Dit systeem is voorzien van 50 films en circa 60 televisieprogramma's.

Vliegtickets Austrian Airlines vergelijken en boeken

U kunt op onze site direct uw vliegticket Austrian Airlines boeken. Om u goed op uw reis te kunnen voorbereiden kunt u direct ook een hotel reserveren, een parkeerplaats boeken voor uw auto bij Schiphol, uw reisverzekeringen regelen en eventueel entertainmenttickets voor excursies of uitjes op uw bestemming.

U kunt zo direct alles online regelen en betalen in een veilige omgeving met iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar