Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets TUIfly

Boek hier uw ticket naar uw droombestemming

Geniet ook van een heerlijke zonvakantie en boek hier uw vliegtickets TUIfly. Op SchipholTickets.nl is het regelen van uw TUIfly vliegtickets een kwestie van een paar minuten tijd. Voor u er erg in heeft ligt u op het strand van Curacao of een van de vele andere zonbestemmingen van TUIfly.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Waarom vliegtickets TUIfly?

TUIfly biedt u naast een zeer goede Economy Class ook nog de mogelijkheid om te vliegen in de zeer gewilde Comfort Class, Premium Comfort Class of de Star Class. Zo heeft de Comfort Class 8cm meer beenruimte t.o.v. Economy Class, de Premium Comfort zelfs 18cm meer en de Star Class maar liefst 28 cm meer beenruimte. Daarnaast mag u bij de Premium Comfort Class en Star Class respectievelijk 20kg en 40kg gratis bagage meenemen.

Wilt u een gegarandeerde stoel reserveren? Dan kunt u dit tegen betaling doen bij het online inchecken op de website van TUIfly.

De vloot

De TUIfly vloot bestaat uit 9 toestellen waarvan; 5 Boeing 737-800, 2 Boeing 767-300ER en 2 Boeing 787 Dreamliners. In het voorjaar van 2015 zal een derde 787 Dreamliner worden toegevoegd aan de vloot. TUIfly heeft nog 13 787 Dreamliners in bestelling staan. De bedoeling is dat de Boeing 767-300ER toestellen langzaam uit gefaseerd worden door de nieuwe Dreamliner toestellen.

Voordelen van vliegtickets TUIfly

Wanneer u TUIfly boekt, dan boekt u vliegtickets van een kwaliteits airline. TUIfly heeft een van de jongste vloten van alle luchtvaartmaatschappijen en dit zult u ook merken in het comfort aan boord.

Het is bij TUIfly ook (beperkt)mogelijk om een DuoSeat te reserveren, tegen €25. Een DuoSeat houdt in dat indien er een aantal stoelen leeg blijven tijdens de vlucht u een stoel krijgt naast deze lege stoel. Zo heeft u meer zit comfort en beenruimte. Deze DuoSeat is alleen indien plaats beschikbaar en indien er geen beschikbaarheid is ontvangt u tussen 48 en 24 uur vertrek hierover bericht.

Vliegtickets TUIfly vergelijken en boeken

Wacht dus niet langer en start met het vergelijken van onze vliegtickets TUIfly. U heeft de mogelijkheid om al onze vluchten onder andere te vergelijken op aankomst en vertrektijd. Tenslotte rondt u simpel de boeking af door online te betalen met iDeal of creditcard.

Daarnaast is het ook mogelijk om het reserveren van uw vliegtickets TUIfly per telefoon te doen. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 via 0900 - 500 60 60.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar