Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets American Airlines

Vergelijk alle vluchten van American Airlines en boek eenvoudig goedkope vliegtickets

Bij SchipholTickets.nl boekt u alle tickets van American Airlines en diverse andere luchtvaartmaatschappijen! Wat voor vlucht u ook nodig heeft, via onze website boekt u gemakkelijk alle vluchten van American Airlines. De betaling van uw vliegtickets van American Airlines kunt u veilig voldoen via onder andere iDeal of Creditcard. Na de betaling ontvangt u uw boekingsbevestiging en E-ticket bevestiging. Daarna bent u gereed om op reis te gaan met American Airlines!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Historie American Airlines

In 1930 werd American Airways opgericht, maar deze maatschappij begon pas in 1934 onder de huidige naam American Airlines te vliegen.

Ondertussen is American Airlines de op een na grootste luchtvaartmaatschappij na Air France-KLM en heeft de luchtvaartmaatschappij een vloot van wel 604 vliegtuigen. De vloot bestaat deels uit vliegtuigen van het type Boeing en McDonnell Douglas.

American Airlines bestemmingen

American Airlines heeft diverse lijndienst vluchten binnen Noord Amerika en veder van/naar Zuid Amerika, de Caraïben, Europa, India en Japan. Vul uw bestemming in het zoekscherm en zo kunt u direct zien of er een vlucht door American Airlines uitgevoerde vlucht is.

Stoelklasses

Ook bij American Airlines heeft u de keuze uit verschillende stoel klasses. Zo kunt u kiezen uit de Economy Class, Business Class en First Class.

Economy Class

Ervaar de fijne Economy Class van American Airlines. Deze klasse heeft een fijne stoel en afhankelijk van de vlucht heeft u ook nog een eigen entertainment systeem.

Business Class

Zoals u weet vliegt men in de Business Class altijd erg comfortabel en luxe, zo ook bij American Airlines. Door de comfortabele stoel en accessoires is het mogelijk om te werken aan boord.

First Class

U vliegt graag in luxe? Dan is de First Class van American Airlines echt wat voor u. Uw stoel is zelfs verstelbaar tot bed, en zo kunt u ook in alle rust bijkomen gedurende de vlucht. Ook wat service en accessoires betreft zal u in deze klasse niets te kort komen.

Vliegtickets van American Airlines boeken

Wilt u graag weten wat een vlucht met American Airlines kost? Maak dan gebruik van het zoekformulier bovenaan deze pagina en zie direct of er naar deze bestemming een vlucht is die wordt uitgevoerd door American Airlines. In het zelfde overzicht ziet u direct wat de kosten zijn voor dezelfde vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar