Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Air Serbia

Air Serbia is de officiële luchtvaartmaatschappij van de Servische overheid. Vandaag de dag vliegt Air Serbia naar meer dan 30 bestemmingen. Bij SchipholTickets kunt u de voordeligste vliegtickets Air Serbia vergelijken. Boek vandaag nog een leuke reis naar één van de bestemmingen van Air Serbia en vlieg met de meeste comfort.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Pluspunten vliegtickets Air Serbia

Vliegtickets Air Serbia gaan gepaard met de beste klantenservice. Elke vlucht is voorzien van een professionele staf die ervoor zorgen dat uw reis vlekkeloos verloopt. In de economy class zit u altijd comfortabel en heeft u een brede variatie aan dranken en eten aan boord. De business class gaat net wat verder. Met spelletjes, films, muziek en de pluspunten van economy class vermaakt u zich prima tijdens de reis.

Bestemmingen

Met een vliegticket Air Serbia bereikt u met de meeste comfort één van de eindbestemmingen van de luchtvaartmaatschappij. De eerste vlucht van Air Serbia was van Belgrado naar Graz(Oostenrijk). Jaren later vliegt de maatschappij naar allerlei bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. U kunt uit meer dan 30 bestemmingen kiezen in deze gebieden. Zoals: Abu Dhabi, Parijs, Tel Aviv en Beiroet. Vul de vliegticket zoeker hierboven in en wie weet is een vliegticket Air Serbia de voordeligste optie voor uw reis.

Geschiedenis

Air Serbia werd opgericht in 1927 onder de naam Aeroput en is de tiende luchtvaartmaatschappij van Europa. Na haar eerste vlucht werd het netwerk van Aeroput snel uitgebreid naar meerdere bestemming. Na de Tweede Wereldoorlog werd de maatschappij omgedoopt tot Jugoslovenski Aero Transport.

Na 1947 floreerde het bedrijf. De vliegmaatschappij had in de jaren ‘80 ongeveer tachtig bestemmingen en vervoerde jaarlijks 5 miljoen passagiers. Met het uiteenvallen van Joegoslavië in de jaren ’90 werd de neergang van JAT aangekondigd. Internationale vluchten werden afgezegd en het aantal passagiers nam af. Sinds 2006 is Jat Airways in handen van Servië en daarom werd de luchtvaartmaatschappij in 2013 omgedoopt tot Air Serbia.

Goedkope vliegtickets Air Serbia

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in Tel Aviv, Abu Dhabi of één van de vele andere bestemmingen van Air Serbia? Boek dan vandaag nog de voordeligste vliegtickets Air Serbia op SchipholTickets.nl!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar