Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Air Canada

Boek hier uw vliegtickets Air Canada

Bent u ook op zoek naar goedkope vliegtickets met Air Canada? Op deze website kunt u informatie vinden over Air Canada en andere luchtvaartmaatschappijen. U kunt ook heel eenvoudig in 5 stappen uw vliegtickets Air Canada boeken. De betaling kunt u veilig voldoen via iDeal of uw creditcard. Zo kunt u zonder zorgen op reis en heeft u alles goed geregeld. U kunt tevens uw autohuur en hotels in Canada regelen via onze website.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Air Canada

Air Canada is de luchtvaartmaatschappij van Canada en vliegt met zowel lijndiensten als charters voor passagiers en vracht. Toronto en Montreal zijn belangrijke luchthavens (hubs) voor Air Canada. Vanuit deze steden kunt u overstappen naar maar liefst 113 bestemmingen in Canada, USA en Mexico.

Beenruimte en stoelreserveringen

Op de trans-Atlantische vluchten heeft Air Canada 2 klassen aan boord, namelijk Economy Class en Executive Class. Economy class heeft met een 'seat-pitch' van 82-84cm zeer ruime beenruimte. Dit is meer dan gemiddeld. U kunt tegen betaling een stoel regelen bij de nooduitgang of op de eerste rij voor €66,- per enkele reis. Deze stoelen zijn alleen beschikbaar voor mensen die Engels spreken en geen lichamelijke handicap hebben.

Bestemmingen en paspoortcontrole Air Canada

Air Canada vliegt naar 62 bestemmingen in Canada en de mogelijkheid om door te vliegen naar meer dan 60 steden in Amerika. Let wel op dat u uw bagage bij een doorreis dient op de halen op de eerste luchthaven in Canada. Na de paspoortcontrole in Canada kunt u uw bagage bij de bekende 'Checked Baggage Drop Off' inleveren en naar uw volgende vlucht lopen. Dit geldt ook voor passagiers die een doorvlucht hebben naar Amerika. De paspoortcontrole in Canada zijn veel rustiger dan in Amerika, dit betekent dat overstappen in Canada sneller en soepeler zal verlopen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar