Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Adria Airways

Vind hier uw goedkope vliegtickets Adria Airways

Met ruim 50 jaar ervaring is de nationale Sloveense luchtvaartmaatschappij Adria Airways altijd een genot om mee te vliegen. Met ruim 20 bestemmingen vliegt u naar bijna alle grote Europese steden. Een goedkope reis naar één van deze bestemmingen begint bij SchipholTickets. Hier beschikt u over de voordeligste vliegtickets Adria Airways.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Pluspunten vliegtickets Adria Airways

De Sloveense luchtvaartmaatschappij vliegt binnen Europa naar veel grote steden. Hierdoor is de vliegtijd nooit erg lang en bent u binnen enkele uren op uw bestemming. Tijdens de korte vluchten helpt de staf u om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze uitstekende klantenservice krijgt u bij goedkope vliegtickets Adria Airways. Alle vliegtickets vergelijkt u makkelijk en snel bij SchipholTickets.

Bestemmingen

Met een vliegticket Adria Airways vliegt u naar veel grote Europese steden. Londen, Parijs of Brussel, met de Sloveense luchtvaartmaatschappij vliegt u met alle comfort naar de leukste steden van Europa. Altijd al eens een stedentrip of vakantie willen boeken naar een van deze locaties? Dan kunt u hier de goedkoopste vliegtickets met elkaar vergelijken. Wie weet vliegt u dan binnenkort met Adria Airways naar één van de vele bestemmingen. Ook als u buiten Europa een leuke stad zoekt, kunt u een vliegticket Adria Airways boeken. Zo bezoekt u Moskou als enige niet Europese stad voor een zeer scherpe prijs.

Geschiedenis

De Sloveense luchtvaartmaatschappij begon in 1961 met het aanbieden van chartervluchten. Dit zijn vluchten die niet volgens een vaste dienstregeling vliegen, maar op basis van een opdracht van klanten. In de jaren '80 werden deze chartervluchten uitgebreid naar een vaste dienstregeling met voornamelijk vluchten binnen Europa.

Aan het begin van de 21e eeuw werden de bestemmingen uitgebreid en het aantal vaste vluchten verhoogd. Vandaag de dag focust Adria Airways zich op het verbreden van de vloot en bestemmingen. Dit doet zij door samenwerkingen aan te gaan met verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa. Ervaar de belevenis van de Sloveense luchtvaartmaatschappij en boek vandaag nog goedkope vliegtickets Adria Airways.

Goedkope vliegtickets Adria Airways

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in München, Moskou, Parijs of één van de vele andere bestemmingen van Adria Airways? Boek dan vandaag nog de voordeligste vliegtickets Adria Airways op SchipholTickets.nl!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar