Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Libanon

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Libanon

Een avontuur in het midden oosten, ziet u dat zitten? Boek dan binnenkort uw vliegtickets Libanon en zie dit deel van de wereld met uw eigen ogen. U landt dan aan de oostkust van de middellandse zee in het land dat als buren Israel en Syrië heeft. U bent dus gegarandeerd van heerlijk weer wanneer u uw vliegtickets Libanon ook boekt.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Vakantie in Libanon met vliegtickets Libanon

Bent u klaar voor een exotische vakantie die al uw vrienden en collega’s jaloers zal maken? Boek dan vliegtickets Libanon en ga op avontuur! U kunt er voor kiezen om aan de middellandse zee lekker bij te komen en aan het strand te gaan liggen. Maar u kunt ook gaan wandelen in de natuur of sightseeing in een van de grote steden die het land te bieden heeft. Wat uw wensen ook zijn, het begint bij het boeken van uw vliegtickets Libanon.

Amsterdam - Beiroet

Met uw vliegtickets Libanon staat u in ongeveer zes uur vliegen op het vliegveld van Beiroet. U bent dan direct in de grootste en tevens hoofdstad van Libanon. Daar kunt u meteen beginnen met genieten van de eeuwenoude cultuur en bijvoorbeeld wandelen op de kades van La Corniche. Maar u kunt natuurlijk ook door reizen en de steden Sidon en Tyrus bekijken. Wat uw wensen ook zijn, u bepaalt met uw vliegtickets Libanon!

Hotels in Libanon

Naast uw vliegtickets Libanon regelt u net zo makkelijk uw hotel in libanon. Of u nu in Beiroet blijft of op rondreis gaat in dit prachtige land, het maakt niet uit. U kunt door de grote lijst met hotels bladeren en precies uitzoeken waar u zich het meest prettig bij voelt. Komt u er helemaal niet uit, dan zijn er nog altijd recensies van uw voorgangers waar u op kunt vertrouwen.

Bezienswaardigheden Libanon

Wat koopt u voor uw vliegtickets Libanon? Nou heel wat. Het land staat vol met culturele rijkdom. Bijvoorbeeld belangrijke archeologische opgravingen zoals de tempel van Echmoun of in Anjar, Byblos of Baalbek. Maar wat dat u van unieke natuur in het Choufgebergte of de Qadishvallei? Wat uw voorkeuren ook mogen zijn, uw reis begint bij het boeken van vliegtickets Libanon op SchipholTickets.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar