Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Riga

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Riga

Regel vandaag nog even snel en voordelig uw vliegtickets Riga en beleef zelf wat deze prachtige eeuwenoude stad in Letland u te bieden heeft. U heeft het al binnen een paar minuten met het grootste gemak geregeld bij SchipholTickets. Bovendien voor de laagste prijzen en een uitstekende service. Boek daarom vandaag nog uw vliegtickets Riga.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Ga op een stedentrip en boek uw vliegtickets Riga

Uw stedentrip naar de grootste stad in de Baltische landen begint goed met het boeken van uw vliegtickets Riga op SchipholTickets.nl. Bezoek het culturele, economische en politieke centrum van het kleine Baltische staatje Letland en bekijk deze bijzondere stad met geheel eigen cultuur binnenkort zelf. Met de rijke historie die het land kent door haar unieke ligging zult u geen spijt krijgen van het boeken van uw vliegtickets Riga.

Amsterdam - Riga

U vliegt al in 2 uur naar de grootste stad in de Baltische landen. Dat betekent dat u meteen uitstapt in “the place to be”. Riga heeft ongeveer 700.000 inwoners en kent een unieke bevolkingssamenstelling dankzij haar historie als onderdeel van de voormalige sovjet unie. Ongeveer 45% van haar inwoners is namelijk oorspronkelijk Lets terwijl 44% Russisch is. Dit zorgt voor een unieke culturele samenstelling waar u de vruchten van kunt plukken met uw vliegtickets Riga.

Hotels in Riga

Uw hotel in Riga boekt u in één keer tezamen met uw vliegtickets Riga bij SchipholTickets. Dat levert u niet alleen gemak op, het scheelt ook nog eens flink in de kosten. U heeft de hotels voor het uitzoeken. Luxe of eenvoud, het maakt niet uit. Dus als u nou enkel voor Riga vliegt of vanuit deze plaats de Baltische staten gaat verkennen, boek alvast uw eerste verblijf op SchipholTickets.nl.

Bezienswaardigheden Riga

Wat kunt u allemaal gaan bewonderen en meemaken met uw vliegtickets Riga? Laten we beginnen met de oude binnenstad. Deze is zo uniek dat UNESCO haar in het geheel op de werelderfgoed lijst heeft geplaatst. U vindt deze buurt aan de oevers van de Westelijke Dvina en u herkent het centrum aan de vestingwerken die haar omringen. Dit moet u gaan bekijken als u uw vliegtickets Riga heeft geboekt!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina`s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar