Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Pristina

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Pristina

Bent u binnenkort van plan om naar het zuiden van Servië te vliegen? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar vliegtickets Pristina. De stad ligt in het zuiden van Servië. Het zuiden is het mooiste gebied van het land. Het beschikt niet over de mooie stranden, maar wel over een mooie Servisch-orthodoxe cultuur met mooie kloosters en het enige echte berggebied.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam – Pristina (PRN)

Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Pristina. U dient altijd rekening te houden met een overstap in de reis. Indien u de hele reis boekt met dezelfde luchtvaartmaatschappij of alliantie, dan zal de ruimbagage doorgestuurd worden naar de eindbestemming. U hoeft alleen maar over te stappen met uw handbagage naar de volgende vlucht. Alle overstappen zijn gegarandeerd door de luchtvaartmaatschappijen. Indien u de overstap toch niet weet te halen, dan valt deze overstap onder de verantwoordelijkheid van de luchtvaartmaatschappij. Zij dienen u dan ook over te boeken naar de eerstvolgende mogelijkheid naar Pristina.

De vlucht Amsterdam-Pristina duurt tussen de 4,5 en 8 uur, dit is sterk afhankelijk van welke luchtvaartmaatschappij u vliegt en welke route. De beste reisschema’s zijn met Austrian Airlines, Lufthansa en Swiss. U kunt ook vliegen met Turkish Airlines, Adria Airways en bijvoorbeeld Pegasus. U bent dan wellicht iets goedkoper uit voor uw vliegtickets Pristina, echter is de reisduur wel langer en minder comfortabel.

Vliegtickets Pristina vergelijken en boeken

Via onze website kunt u gemakkelijk alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken en boeken. U hoeft slechts de heen-en terugreis datum in te vullen en u vergelijkt alle tickets naar Pristina. Eenmaal een geschikte vlucht gevonden dan kunt u deze makkelijk online regelen en betalen. De betaling kan veilig en gemakkelijk via iDeal of uw eigen credit card. Binnen 5 minuten heeft u de tickets geregeld en ontvangt u een boekingsbevestiging per e-mail.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar