Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Amman

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Amman

Ga op een avontuur in het Midden Oosten en boek uw vliegtickets Amman! Ga een kijkje nemen in deze prachtige stad die al in de oudheid bekend was (onder de naam Philadelphia). U zult zich in deze roerige stad geen moment vervelen. Maar ook voor een uitstapje in de regio, bijvoorbeeld naar de dode zee of de westelijke Jordaanoever zit u goed met uw vliegtickets Amman.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Op vakantie met uw vliegtickets Amman

U maakt het midden oosten op een unieke manier mee als u uw reis begint in Amman. Een moderne wereldstad die ongeveer 2 miljoen Jordaniërs hun thuis noemen en bovendien de lokale grote trekpleister is. U kunt zich voorstellen dat u met uw vliegtickets Amman heel wat kunt gaan beleven! Naast de stad zelf kunt u natuurlijk perfect een uitstapje maken richting een van de vele trekpleisters in de buurt.

Amsterdam - Amman

In ongeveer vier uur vliegen stapt u uit op de luchthaven van Amman. U stapt dan uit in een hele andere wereld, welhaast een sprookje uit de oude verhalen. Laat u verleiden door het warme klimaat en de unieke cultuur en boek vandaag nog uw vliegtickets Amman. Vele west Europeanen gingen u voor en genoten al van al het moois dat de stad en de regio u te bieden hebben.

Hotels in Amman

Gastvrijheid in het Midden Oosten wordt zelden geëvenaard. Een hotel boeken in Amman is dus een ideale optie voor uw verblijf. U regelt dit net als uw vliegtickets Amman gemakkelijk en voor de beste prijzen op SchipholTickets.nl.

Bezienswaardigheden in Amman

Wat kunt u allemaal beleven met uw vliegtickets Amman? U kunt vanuit Amman perfect met georganiseerde reizen of het openbare vervoer gaan zwemmen in de Dode Zee. Deze zee is zo zout dat u vanzelf blijft drijven, een unieke ervaring die u niet mag missen. Ook als u meer van cultuur houdt begint uw reis met het boeken van vliegtickets Amman. De stad heeft veel historische monumenten te bieden. Bijvoorbeeld het Romeinse theater, het Odeum, het Romeinse Forum en het paleis van de Omajjaden. Deze trekpleisters bevinden zich allemaal rond de citadel. Perfect voor een uitstapje!

Ga deze Midden Oosterse schat binnenkort zelf bekijken en boek uw vliegtickets Amman!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar