Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Israël

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Israël

Wilt u er even lekker tussenuit en genieten van het goede leven? Dan boekt u vliegtickets Israël! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegticketsIsraël vergelijken. Hier kunt u veilig en voordelig uw tickets bestellen. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Israël!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Israël

De vlucht Amsterdam - Israël duurt ongeveer 4 uur als u naar Tel Aviv vliegt. U boekt een vliegticket Israël als u naar een van de meest inspirerende landen ter wereld wilt!

Haal alles uit uw vliegticket Israël

Met vliegtickets Israël komt u aan in een veelzijdig land waar het heden en verleden elkaar omarmen. Natuurlijk is er Jeruzalem, een heilige stad (voor Christenen én Moslims) en voor velen de reden om een vliegticket Israël te boeken. Maar ook als u niets met geloof hebt, heeft het land veel te bieden: u hebt vele mogelijkheden om echt alles te halen uit uw ticket! Israël biedt een bruisend uitgaansleven in grote steden als Haifa en Tel Aviv, dat iets meer gericht is op toeristen dan Jeruzalem. In het groene noorden vindt u Galilea, met de prachtige beboste heuvels en het kabbelende water. Het strand aan de Rode Zee biedt duik- en watersportopties bij de resorts van Eilat. Een totaal andere beleving dan de droge hitte bij de Dode Zee. Natuurlijk smeert u zich hier in met modder voordat u in het water stapt om lekker te drijven. Tip: Pas op met het scheren van bijvoorbeeld uw benen! Het water bijt enorm.

Bezienswaardigheden in Israël

Na het boeken van uw ticket Israël kunt u kiezen uit een flink aantal schitterende bezienswaardigheden om te gaan zien. We noemen er een paar die u niet mag missen:

  • Dode Zee: Het laagstgelegen meer ter wereld (meer dan 400 m onder de zeespiegel), met een enorm hoog zoutgehalte waardoor u blijft drijven. Slik het water zeker niet door en zorg dat het uit uw ogen blijft! Er leven door het zoutgehalte geen zichtbare dieren in dit meer, vandaar de naam.
  • Jeruzalem: Een van de meest historische plekken ter wereld. Ook interessant als u zelf niet gelovig bent. Ondanks het feit dat de stad vaker het toneel is geweest van geweld tussen Israël en de Palestijnen, komen jaarlijks duizenden gelovigen en toeristen hierheen.
  • Galilea: In het groene Noorden van Israël kunt u heerlijk bijkomen in de heuvels met beekjes, meren en bossen. Nazareth is een van de steden in deze streek. Het gebied is populair bij Israëlische en internationale toeristen.
Vliegtickets Israël vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Israël van alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de goedkoopste airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagd verblijf in Israël : vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Israël doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Israël!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar