Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets IJsland

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket IJsland

Boek uw vliegtickets IJsland op SchiphtolTickets.nl en ontdek dit juweel van een eiland. De scherpst geprijsde vliegtickets IJsland vindt u bij ons op SchipholTickets.nl. Of u nu wil genieten van dit eiland in de zomer of winter, het maakt niet uit. Wij zorgen ervoor dat u alleen maar voor de beste prijs naar IJsland vliegt. Of u nou lang of kort gaat, alleen of met vrienden en familie.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Zoek de natuur op met vliegtickets IJsland

De natuur op IJsland is uniek in de wereld, met haar fantastische vulkanische landschappen en prachtige warm water geisers. U kunt zelfs baden in deze bronnen, ongeacht hoe koud het verder is op het eiland. Weet u hoe IJsland aan haar naam komt? Niet vanwege het ijs! De legende gaat dat een Deense Viking het eiland ontdekte. Hij vond het zo mooi, dat hij het eiland voor zichzelf wilde houden. Daarom wisselde hij de namen van IJsland en Groenland op alle kaarten om! Dat beloofd natuurlijk veel goeds over de prachtige natuur van het eiland. Wacht daarom geen moment en boek uw vliegtickets IJsland vandaag nog.

Amsterdam - IJsland

IJsland lijkt wel op een andere planeet te liggen als u aan de hand van de plaatjes kijkt. Maar niets is minder waar. U vliegt al binnen 3 uur naar de hoofdstad van IJsland, Reykjavik. Dat maakt het eiland helemaal geschikt voor kortere of langere vakanties. U bent er zo met vliegtickets IJsland.

Autohuur IJsland

Een prachtige manier om het eiland te bekijken is via een zelf gehuurde auto. U kunt dan namelijk gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Bovendien stapt u uit wanneer u vindt dat u even een momentje nodig hebt om de prachtige natuur in u op te nemen. Dat zal vaak gebeuren, regel daarom meteen uw auto op SchipholTickets.nl en bekijk het eiland op uw eigen tempo.

Bezienswaardigheden IJsland

Naast de schitterende geisers en vulkanen die u kunt bezoeken door het boeken van vliegtickets IJsland heeft het eiland ook nog een rijke cultuur te bieden. Zo kunt u in musea het rijke verleden van dit land aanschouwen. Zie hoe de Vikingen het eiland ontdekten en alleen de allermooisten ontvoerden en op het eiland lieten wonen. Zie hoe het eiland gebruikt werd om walvisvaarten te organiseren en hoe de verschillende culturen van de omringende landen er bijeen kwamen.

Boek vandaag nog uw vliegtickets IJsland en ga baden tussen de vulkanen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar