Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Cork

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Cork

Bezoek ook Cork en ervaar deze tweede stad van Ierland. Hoewel Cork bij vele niet zo bekend is doet het qua cultuur weinig onder voor Dublin of Belfast. Denk is out of the box en boek nu uw vliegtickets Cork! Laat u overweldigen door de diverse kathedralen, de winkelstraat St Patricks street en de gezellige Ierse pubs.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam Cork

Uw reis Amsterdam Cork duurt nog geen 2 uur. Tussen Amsterdam en Cork is er een tijdsverschil van -1 uur, dus wanneer u bent geland bent u effectief maar 1 uur kwijt geweest aan uw vlucht.

U kunt vanuit Amsterdam heel gemakkelijk rechtstreeks met Aer Lingus naar Cork toe vliegen. Wilt u tijdens uw reis naar Cork ook een tussenstop maken in Londen, dan is de vlucht van British Airways eventueel ook nog een optie voor u.

Haal alles uit uw vliegtickets Cork

Cork was in het jaar 2005 de culturele hoofdstad van Europa. Daarnaast is Cork de op een na grootste stad van Ierland en heeft zoals u dus zult begrijpen meer dan genoeg culturele bezienswaardigheden.

Als u fan bent van kathedralen dan moet u zeker een bezoek brengen aan de St Mary’s Cathedral en de St Fin Barre’s Cathedral.

Cork stamt af van het woord Corcaigh wat moerassige plaats betekend in het Iers. Dit heeft dan weer te maken met het feit dat Cork aan de rivier de Lee ligt.

Bezienswaardigheden in Cork
  • Red Abbey
  • St Patrick’s street
  • Elizabeth Fort
Vliegtickets Cork vergelijken en boeken

Bent u benieuwd geraakt naar alle historische gebouwen en de Ierse cultuur in Cork? Vergelijk en boek dan snel uw vliegticket Cork in een handomdraai. Online uw vliegtickets Cork afrekenen doet u simpel met iDeal, GWK betaling of Creditcard. Voordat u er erg in heeft bent u al een foto maken van Red Abbey of St Mary’s Cathedral.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar