Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Honduras

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Honduras

Op zoek naar een vakantie in Honduras? Aan keuze geen gebrek. In het land zijn meerdere top hotels en vakantieparken te vinden, waardoor u met ieder budget wel een geschikte plek kunt vinden om te overnachten of u hele vakantie te vieren. Dit aspect hoeft voor het boeken van een vliegticket naar Honduras dan ook geen belemmering te vormen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Bezienswaardigheden Honduras

Honduras heeft op zowel het gebied van natuur als cultuur tal van bezienswaardigheden te bieden. De invloed van de Maya’s is groot, maar over het hele land door wonen meerdere bevolkingsgroepen. Bovendien is de natuur echt fantastisch, mede dankzij het tropische klimaat. Zo zijn er meerdere prachtige meren te vinden, en heeft het land tevens een aantal tropische eilanden.

Markt van Tegucigalpa

Tegucigalpa is een stad die vroeger bestond uit twee aparte delen, maar in 1938 werd samengevoegd. De markt van deze stad is enorm populair, waar u bovendien allerlei soorten etenswaar kunt kopen zoals vlees, vis en vruchten. Maar ook kleding, speelgoed en souvenirs kunnen hier gevonden worden. Wanneer u fan bent van shoppen en graag naar de markt gaat, dan is de markt van Tegucigalpa zeker een aanrader en is het bestellen van een vliegticket Honduras een juiste keuze.

Ruinas de Copán

De ruïnes van Copán zijn één van de grootste trekpleisters van het land. Deze ruïnes waren duizenden jaren geleden de belangrijkste steden van de Maya’s, als oorspronkelijke bewoners van Midden-Amerika. Deze ruïnes trekken jaarlijks enorme aantallen toeristen, waardoor er in de omgeving talloze hotels en restaurants te vinden zijn. Wanneer u vliegtickets naar Honduras geboekt heeft, kunt u hier dan ook gemakkelijk een hotel vinden.

Duiken!

Rondom bovengenoemde eilanden kunt u een perfecte duik maken door het aanwezige rif. Deze eilanden, genaamd de Bay Islands, bestaan uit drie grote eilanden met daaromheen een aantal kleine eilandjes. Op zo’n 50 kilometer afstand van de kust van het vaste land vind u hier het op-een-na grootste koraalrif ter wereld! Zo zijn hier, net als in Belize, verschillende diersoorten tegen te komen zoals de Walvishaai, Schildpadden maar ook dolfijnen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar