Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Tbilisi

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Tbilisi

Een vliegticket naar Tbilisi boekt u uiteraard via schipholtickets.nl. Tbilisi is de hoofdstad van Georgië en stond tot het jaar 1936 bekend onder de naam Tiflis. De stad heeft ongeveer 1,5 miljoen inwoners en heeft hierbij een oppervlakte van zo’n 726 km².

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Bezienswaardigheden van de stad

Tbilisi heeft net als andere grote hoofdsteden in en rond Europa, genoeg te bieden. Wanneer u besluit een vliegticket naar Tbilisi te kopen, is het uiteraard verstandig om vooraf wat kennis op te doen over de stad. Om onze persoonlijk voorkeur toe te lichten, hebben wij hieronder alvast een top 3 bezienswaardigheden neer gezet!

Oud Tbilisi

Hoewel het merendeel van de stad steeds meer toerisme trekt en een steeds modernere uitstraling aantoont, is het oudste deel van de stad juist de moeite waard om eens te bekijken. Wanneer u tussen de huizen wandelt in “Oud Tbilisi” merkt u dat er een totaal andere sfeer heerst. De huizen hebben hier bijvoorbeeld nog mooie houten balkons. Toch is er in Oud Tbilisi ook een verandering aan de gang. Zo zijn hier veel goede restaurants te vinden, en zijn er steeds meer trendy bars in opkomst dankzij het populaire gebied.

Roestaveli Avenue

De hoofdstraat van Tbilisi is zeker de moeite waard om een vliegticket naar Tbilisi voor te kopen en de eens te belopen. Zo komt u onder andere langs het parlementsgebouw en het Operahuis. Genoeg bezienswaardigheden om deze straat eens te bewandelen. Centraal op deze straat staat het Mariott Hotel, wat door zowel Georgiërs als toeristen gezien wordt als een ontmoetingspunt.

Musea

Er zijn twee musea in Georgië te vinden die u zeker dient te bezoeken. Dit zijn het Georgische kunstmuseum en het S. Janasjia museum, waar de historie van het land beschreven en uitgebeeld wordt.

Dit zijn slechts drie voorbeelden van bezienswaardigheden in Tbilisi waar u zeker een vliegticket voor zou kunnen boeken. Bent u toch nog niet overtuigd, dan doen de hotels in Tbilisi dat zeker. Er is in de stad genoeg keuze, zowel voor een hoog als een laag budget, waardoor iedereen hier terecht kan.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar