Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Helsinki

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Helsinki

Wilt u genieten van het goede leven in Scandinavië? Dan boekt u vliegtickets Helsinki! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Helsinki vergelijken. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Helsinki!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Helsinki

De vlucht Amsterdam - Helsinki duurt ongeveer tweeënhalf uur. Met vliegtickets Helsinki vertrekt u naar een Scandinavische bestemming waar de combinatie stad en natuur op zijn best is.

Haal alles uit uw vliegticket Helsinki

Volgens de sticker op uw bagage is de eindbestemming 'HEL'. Het tegendeel is echter waar! Een vliegticket Helsinki brengt u gewoon veilig naar de hoofdstad van Finland. Deze stad is een visitekaartje voor het betere Scandinavische leven en de lokale bevolking weet uitstekend hoe je moet genieten. Zo mag u de sauna natuurlijk niet overslaan. Veel mensen hebben er thuis een en over het algemeen wordt het zitten in de sauna als belangrijke bezigheid gezien. Uiteraard is er veel meer te doen dan uitstomen; probeer ook vooral de lokale specialiteiten (bijvoorbeeld rendiersteak) in de restaurants en ontdek de vele architectuur die over de stad verspreid is. Let op bij het bestellen van een drankje: de prijzen van alcoholische dranken zijn een stuk hoger dan bij ons! Met een ticket Helsinki kunt u wél het meeste uit uw verblijf halen: in het voorjaar en de zomer zijn de dagen enorm lang. Zo wordt het pas heel laat donker en als u 's nachts even wakker wordt, is het alweer licht buiten. Daar staat tegenover dat in de winter de zon 's middags ondergaat.

Bezienswaardigheden in Helsinki

Na het boeken van uw ticket Helsinki kunt u kiezen uit een flink aantal schitterende bezienswaardigheden om te gaan zien. We noemen er een paar die u niet mag missen:

  • Domkerk: Deze geheel witte kerk is de reden dat deze bestemming de bijnaam Witte Stad heeft gekregen; de 62 m hoge koepel is overal in de stad te zien.
  • Suomenlinna: Een vesting die op zes eilanden in de buurt van de haven is gebouwd. Dit 'fort van Finland' is populair onder toeristen én Finnen.
  • Temppeliaukio: Een kerk die middenin de rotsen is gemaakt, met een glazen koepel. Uniek!

Overige steden in Europa:

Vliegtickets Helsinki vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Helsinki van alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de goedkoopste airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagd verblijf in Helsinki : vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Helsinki doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Helsinki!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar