Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Manilla

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Manilla

Voor een goedkoop vliegticket Manilla bent u het beste uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Manilla aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u Manilla altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Manilla.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam – Manilla (MNL)

Er is op dit moment geen directe verbinding tussen Amsterdam en Manilla. KLM vliegt met een tussenlanding via Taipei. Door de tussenlanding in Taipei wordt de reis anderhalf uur langer. De vliegduur Amsterdam – Manilla met KLM is zo rond de 16 uur. Er zijn ook zat andere luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets Manilla aanbieden, zo kunt u ook vliegen met bijvoorbeeld Cathay Pacific via Hongkong, Emirates via Dubai, Singapore Airlines via Singapore, China Airlines via Bangkok en Malaysia Airlines via Kuala Lumpur . De reisduur is daarmee wel een stuk langer. U kunt wel gemakkelijk een tussenstop maken in een andere stad. Ook deze optie kunt u via onze website bekijken door de knop ‘meerdere bestemmingen’ te kiezen in het zoekformulier.

Tip! Heeft u er aan gedacht om de route te vergelijken vanaf Brussel of Düsseldorf. Dit kan soms goedkopere vliegtickets Manilla opleveren. Indien u vlakbij de grens woont, is het soms ook handiger qua vervoer naar de luchthaven. In onze stap 2 kunt u eenvoudig de vliegtickets vergelijken vanaf Düsseldorf of Brussel.

Stad Manilla

De stad ligt op het eiland Luzon en heeft meer dan 1,7 miljoen inwoners. Manilla is meestal het beginpunt van uw reis door de Filipijnen. De meeste bezienswaardigheden kunt u vinden in het Spaanse centrum aan de baai. Een bezoekje aan Metropolitan Museum is echt de moeite waard, zo krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van deze mooie koloniale stad. De Makati en Malate zijn wijken waar u juist een goed beeld krijgt van het hedendaagse leven in deze stad.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar