Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Filipijnen

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Filipijnen

Regel vandaag nog uw vliegtickets Filipijnen en ga genieten van zon, zee en strand op dit tropische paradijs aan de andere kant van de wereld. De Filipijnen bestaan uit ruim 7.000 kleine eilanden. De grootste twee zijn Luzon en Mindanao en alle eilanden bij elkaar hebben zo’n 100 miljoen inwoners volgens de laatste census. U kunt eenvoudig per boot reizen naar een van deze vele kleine eilanden voor een echte ervaring op een tropisch eiland midden in de zee. Daarvoor moet u wel eerst uw vliegtickets Filipijnen regelen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Ga op avontuur en boek uw vliegtickets Filipijnen

De Filipijnen bevinden zich bijna letterlijk aan de andere kant van de wereld. Het is dan ook ongeveer 17 uur vliegen voordat u uitstapt in dit kleine paradijs. Dat is echter ruim de moeite waard. U kunt op de Filipijnen namelijk altijd genieten van het beste weer maar u hoeft zich ook geen enkel moment te vervelen dankzij de enorm rijke culturele achtergond van dit land. Heeft u nog meer redenen nodig om uw vliegtickets Filipijnen te boeken? Lees dan even verder.

Amsterdam - Manila

Na een lange vlucht komt u aan in de hoofdstad, Manila. Deze stad staat op zichzelf al vol met

Bezienswaardigheden die de moeite zeker waar zijn om even goed te gaan bekijken voordat u verder trekt. U kunt u zich hier prima een aantal dagen vermaken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar een van de vele musea zoals het National Museum of the Philipines waar het topstuk van de schilder Juan Luna genaamd Spolarium u zal ontroeren. Dit is slechts een van de hoogtepunten die u kunt gaan bezoeken met uw vliegtickets Filipijnen.

Hotels op de Filipijnen

Na uw lange vlucht wilt u waarschijnlijk eerst even rustig bijkomen en uzelf opfrissen. Boek daarom naast uw vliegtickets Filipijnen ook meteen uw hotel op SchipholTickets.nl. U kunt kiezen uit een grote hoeveelheid van hotels in allerlei prijsklassen en luxeniveaus. Binnen en buiten de hoofdstad, het maakt niet uit.

Bezienswaardigheden op de Filipijnen

De Filipijnen kennen een roerig verleden. Zo was het eeuwenlang een Spaanse kolonie maar was het ook een tijd bezit van de Verenigde Staten (de enige kolonie die het land dat traditioneel tegen kolonialisme is, ooit had). Deze historie zorgt voor een mengelmoes aan invloeden die u vandaag de dag nog kunt gaan bezichtigen.

Boek vandaag nog uw vliegtickets Filipijnen en neem de rijke historie in u op. Als u klaar bent kunt u lekker bijkomen op een van de vele stranden of kunt u gaan wandelen in de prachtige natuur. Boek uw vliegtickets Filipijnen en uw avontuur kan beginnen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar