Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Estland

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Estland

Heeft u de keuze gemaakt om een vliegticket te boeken naar het prachtige Estland? Binnen 2 en een half uur bent u al gearriveerd in Tallinn, de hoofdstad van het land. Hoewel een vakantie naar het land bij veel mensen geen eerste keuze is, heeft het land genoeg te bieden voor iedere soort vakantieganger.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Cultuurvakantie

Estland is een vakantieland met breed uiteenlopende opties, waarbij de intrigerende geschiedenis genoeg te bieden heeft voor de cultureel ingestelde vakantieganger. Uiteraard heeft het land daarbij genoeg mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan of te kiezen voor het bezoeken van verschillende, bijzondere musea. Het land is nog in de eerste stadiums wat betreft toerisme, waardoor het boeken van een vliegticket Estland zeer voordelig is, maar ook het leven in het land zelf goedkoper is dan de meeste Europese landen!

Hotel Estland

Wanneer u besloten heeft een vliegticket Estland te boeken, zijn er vervolgens genoeg keuzes om te overnachten. Zo is er keuze aan overvloed voor het boeken van een hotel in de hoofdstad Tallinn. Het iets koudere, maar heldere weer is zeker een goed reden voor het boeken van een hotel in Estland! Bekijk op onze site het aanbod aan vliegtickets naar en hotels in Estland, en u heeft binnen no-time een top vakantie geregeld!

Bezienswaardigheden Estland

Na het boeken van een vliegticket en een hotel in Estland, zult u de mooiste bezienswaardigheden van het land kunnen gaan bekijken. Zo zijn er verschillende hoogtepunten in de stad Tallinn te bekijken. Een aanrader: het Alexander Nevsky Cathedral. Dit kathedraal is erg bijzonder om van dichtbij met eigen ogen te bekijken. Daarbij worden hier regelmatig trouwerijen gehouden, wat de belevenis extra de moeite waard maakt. Daarnaast zijn er nog talloze historische gebouwen, levendige pleintjes en uitkijkpunten in de stad te bezoeken, waar louter positieve reviews over geschreven worden. Het boeken van een vliegticket naar Estland lijkt in eerste instantie vaak een opmerkelijke keuze, maar de toenemende populariteit van het land is niet voor niets! Boek nu een vliegticket Estland en geniet zelf van alle voordelen van het land.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar