Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Southamton

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Southampton

Heeft u zin in een fijne vakantie naar Engeland of start uw cruise in Southampton? Dan bent uw bij SchilpholTickets.nl aan het juiste adres voor vliegtickets Southampton. Bij SchipholTickets.nl kunt u perfect vliegtickets Southampton vergelijken. SchipholTickets.nl biedt onafhankelijk vliegtickets aan! Hierdoor geniet u altijd van de goedkoopste vliegtickets Southampton!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Vlucht van Amsterdam naar Southampton

Binnen een uur kunt u van Amsterdam naar Southampton vliegen. Southampton is een prachtige havenstad in het zuid oosten van Engeland. De stad wordt gezien als de cruise-hoofdstad van Europa. Vliegen naar Southampton kan een ontspannen begin van uw cruise vakantie zijn.

Een vliegticket Southampton, de culturele havenstad

Southampton is met zijn 4 miljoen bezoekers per jaar een graag bezochte stad. Buiten de mooie 14e eeuwse stadsmuur om zijn er veel culturele bezienswaardigheden in de binnenstad. De stad herbergt een aantal mooie musea, zoals het SeaCity museum, waar er een vaste tentoonstelling aan de RMS Titanic gewijd is. De plaats heeft een uitgebreid aanbod aan mooie restaurants in de stad. Van dure, maar geweldige, Michelin ster restaurants tot gezellige toeristische terrasjes aan de haven. Als u niet houdt van de drukke terrassen bieden de prachtige parken in de stad een goede uitvlucht. Southampton heeft 3 grote parken die bekend staan als één van de mooiste groene parken van heel Engeland.

Geschiedenis Southampton

Dankzij zijn ligging heeft Southampton een eeuwenoude geschiedenis. De geschiedenis van de stad gaat zelfs terug tot het Romeinse rijk, alleen is daar nog maar weinig van te zien. De middeleeuwen hebben wel echt hun sporen in de regio achter gelaten. De prachtige 14e eeuwse stadspoort is daar een mooi voorbeeld van. De stadsmuur scheidt de stad tussen het nieuwe en het oude gedeelte. Overal in de stad zie je borden met de slogan; Walk the walls, iets dat je zeker niet moet vergeten als u vliegtickets Southampton heeft geboekt. Een ander mooi middeleeuws gebouw in de stad is "The Red Lion", een herberg in de High Street. Binnen in deze herberg bevindt zich een zaal die je in de mooiste ridder films nog niet ziet! Genoeg redenen voor het boeken van vliegtickets Southampton.

Transfer vliegveld Southampton

Het vliegveld van de stad ligt dicht bij het centrum. De stad is nog maar 7km verwijderd na uw vlucht. Het vliegveld bied een aantal verschillende mogelijkheden naar het centrum. De trein is de snelste manier om naar het centrum te reizen. De reistijd bedraagt 7 minuten. Een taxi behoort ook tot één van de mogelijkheden. De taxi rijdt in ongeveer 15 minuten van vliegveld Southampton tot het centrum.

Auto huren na vlucht Southampton

Na uw vlucht Southampton kunt u op het vliegveld prima een auto huren. Nog makkelijker is om dit van te voren te regelen via deze site. Via schipholtickets.nl kunt u bij alle grote auto verhuurbedrijven een auto huren. Southampton behoort ook tot één van de vele locaties waar dit aangeboden wordt. De balies van de auto verhuurbedrijven bevinden zich naast het gebouw van de short stay car park. Er bevinden zich balies van alle grote Europese autoverhuurbedrijven waar schipholtickets.nl mee samen werkt, zoals Europcar, Alamo, National, Hertz, Avis en Sixt.

 

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar