Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Londen Heathrow

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Londen Heathrow

Voor een vliegticket Londen Heathrow bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op onafhankelijke wijze vliegtickets Londen Heathrow aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Vlieg nu goedkoop naar Londen Heathrow.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

  Amsterdam - Londen Heathrow

  Vliegen Amsterdam Londen Heathrow neemt gemiddeld 1 uur en 20 minuten in beslag. Londen Heathrow Airport is de grootste luchthaven van Europa. Londen Heathrow heeft vijf passagier terminals en een vracht terminal. British Airways is de meest belangrijke luchtvaartmaatschappij op deze luchthaven en gebruikt terminal 5.

  Vliegticket Londen Heathrow

  Dagelijks worden er tussen de 1300 en 1400 vluchten verwerkt op de luchthaven Londen Heathrow, wat uitkomt op een totaal van bijna een half miljoen landende en vertrekkende vliegtuigen per jaar. Londen Heathrow Airport ligt aan de westkant van Londen, in London Borough of Hillingdon.

  Terminal 1, 2 en 3 liggen op loopafstand van elkaar. De loopafstand is ongeveer 7 minuten tussen terminal 1 en 2, 11 minuten van terminal 1 naar terminal 3 en 10 minuten van terminal 2 naar 3. Er rijden gratis treinen en bussen van/naar terminal 4 en 5 die u in slechts enkele minuten naar de terminal brengen.

  De snelste manier om naar het centrum van stad te gaan is de Heathrow Express, dit duurt ongeveer 15 minuten naar Paddington station. De kosten voor een enkele reis is 17,5 pond op het station en 14,5 pond wanneer u deze online koopt.

  U kunt ook met de metro naar de stad, de Piccadilly Line verbindt de luchthaven met het centrum van de stad.De metro is een stuk goedkoper, maar doet er veel langer over dan de Heathrow Express. Een enkeltje kost ongeveer 4 pond. Indien u van plan bent meerdere malen gebruik te maken van het openbaar vervoer dan kunt u het beste een Oyster kaart aangschaffen. De rit met de metro duurt ongeveer 60 minuten naar het centrum.

  Enkele bezienswaardigheden in Londen:

  • British Museum
  • National Gallery
  • The Londen Eye
  • The Tower of Londen
  • Big Ben

  Overige luchthavens in Londen

  Vliegticket Londen Heathrow vergelijken en boeken

  Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen boekt u uw vliegticket Londen Heathrow. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Londen, autohuur in Londen, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

  Boek hier uw vliegticket Londen Heathrow.

  Klantwaardering 7.7

  Een hoge waardering binnen de branche

  Betrouwbaar

  Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

  Service

  Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar