Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Liverpool

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Liverpool

Voor een vliegreis naar Liverpool bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Liverpool aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u Liverpool altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Liverpool.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Liverpool

Vliegen van Amsterdam naar Liverpool neemt gemiddeld 1 uur en 20 minuten in beslag. Een ticket naar Liverpool boekt u omdat Liverpool een topbestemming is voor muziekliefhebbers aangezien Liverloop de hoofdstad van popmuziek is. Liverpool is dus een geweldige stad om eens naar toe te vliegen.

Liverpool

Scheepvaart en Liverpool zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Import- en exportgoederen zoals suiker en tabak zijn voor de meeste bezoekers echter nauwelijks van belang in vergelijking met het beroemdste exportproduct van Liverpool: de Beatles. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de populairste bezienswaardigheden van de stad verband houden met de Fab Four. Maar daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om de grootste trekpleister van de stad Albert Dock en de vele andere bezienswaardigheden een bezoek te brengen. Sinds 2004 staat het havengebied van Liverpool op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Liverpool staat van oudsher bekend als de thuishaven van de Beatles en de Merseybeat. De laatste jaren laat de stad een ander gezicht zien. Naast muziek draait het er tegenwoordig om beeldende kunst en theater. Liverpool is zelfs gekozen tot Europese Culturele Hoofdstad van 2008. Liverpool wordt nu gezien als een van de beste bestemmingen voor een citytrip in Groot-Brittanie.

Enkele bezienswaardigheden in Liverpool:

  • Beatles Museum
  • Albert Dock
  • Stadion Liverpool
  • The Yellow Duckmarine
  • Merseyside Maritime

Populaire steden in Europa

Tickets Liverpool vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Liverpool, autohuur in Liverpool, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Liverpool

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar