Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Leeds Bradford

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Leeds Bradford

Voor een vliegreis naar Leeds Bradford bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Leeds Bradford aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u Leeds Bradford altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Leeds Bradford.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Leeds Bradford

Vliegen van Amsterdam naar Leeds Bradford neemt gemiddeld 1 uur en 10 minuten in beslag. Een ticket naar Leeds Bradford boekt u omdat Leeds en Bradford u diverse mogelijkheden bieden op het gebied van shoppen, uitgaan en culturele activiteiten. Leeds en Bradford zijn dus geweldige steden om eens naar toe te vliegen.

Leeds Bradford

Leeds dankt haar populariteit aan het bruisende nachtleven en de mogelijkheid om te winkelen tot je erbij neervalt. Daarnaast grenst de stad aan Bradford, dat het nodige heeft te bieden op cultureel en culinair gebied. Leeds en Bradford zijn in de loop van jaren flink gegroeid en als gevolg daarvan grenzen de buitenwijken van beide steden praktisch aan elkaar. Leeds is bijzonder rijk aan erfgoed, met veel Victoriaanse architectuur, terwijl de herstructureringen Leeds zijn hedendaagse gezicht hebben gegeven, modern en energiek, met een bloeiende kunst- en cultuurscene. Echt een wereldstad, waar aan ieders smaak is gedacht. Eens de drijvende kracht achter de industriële revolutie en de textielhoofdstad van de wereld, is Bradford nu uitgegroeid tot een levendige en wereldse stad, omgeven door groene heuvels en stoere heidevelden. Tijdens een bezoek aan Bradford zult u versteld staan over de enorme hoeveelheid bezienswaardigheden. Bradford is niet alleen de Curry-hoofdstad van Groot-Brittannië, maar ook de plek waar Madonna's lievelingsbier wordt gebrouwen.

Enkele bezienswaardigheden in Leeds Bradford:

  • Bramham Park
  • National Media Museum
  • Salt's Mill
  • Royal Armouries
  • Cartwright Hall
  • Leeds Parish Church

Populaire steden in Europa

Tickets Leeds Bradford vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Leeds Bradford, autohuur in Leeds Bradford, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Leeds Bradford

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar