Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Egypte

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Egypte

Voor een vliegticket Egypte bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze tickets naar Egypte aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de de grote sfinx en de drie beroemde piramiden van Gizeh altijd eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Egypte.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Egypte

Vliegen van Amsterdam naar Egypte neemt gemiddeld 3,5 uur in beslag. Een vliegticket naar Egypte boekt u omdat u nergens ter wereld zoveel antieke monumenten vindt als in Egypte! Egypte is dus een geweldig land om eens naar toe te vliegen.

Egypte

Egypte, officieel de Arabische Republiek Egypte, een grote staat in het noordoosten van Afrika. De oude Grieken en de Romeinen gingen er al naar toe om met eigen ogen de vroegste wereldwonderen te bewonderen. De 2800 jaar dat de farao's over Egypte hebben geregeerd, hebben ze van het land een van de oudste en grootste wereldbeschavingen gemaakt. Er zijn ontzettend veel bezienswaardigheden in Egypte. Neem Dendera, een indrukwekkende tempel. Of Edfu, hier staat een van de best bewaarde tempels ter wereld. En natuurlijk Memphis, de voormalige hoofdstad met de sfinx. Er zijn teveel bezienswaardigheden om op te noemen. U kunt het beste zelf een bezoekje brengen aan alle bezienswaardigheden die Egypte te bieden heeft.

Enkele bezienswaardigheden in Egypte:

  • Abu Simbel
  • Alexandrië
  • Aswan
  • Cairo
  • Edfu

Populaire landen in Afrika en Midden-Oosten:

Tickets Egypte vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Egypte, autohuur in Egypte, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket naar Egypte.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar