Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Quito

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Quito

Durft u de hoogte van Quito aan? Vlieg dan binnenkort naar een van de hoogste steden ter wereld met vliegtickets Quito! Quito is de hoofdstad van Ecuador en ligt ongeveer 20 kilometer van de evenaar af. En als we het toch over getallen hebben, de stad is gemiddeld 2850 hoger dan het zeeniveau. Dus als u uw vliegtickets Quito boekt, houd dan wel even serieus rekening met deze hoogte want hoogteziekte is een serieuze zaak!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Uw wereldreis begint met vliegtickets Quito

U boekt uw vliegtickets Quito niet voor een weekeindje weg. U boekt ze eerder om een rondreis te beginnen in het prachtige Ecuador of misschien gaat u zelfs wel backpacken door zuid Amerika. Wat uw doel ook is, met uw vliegtickets Quito zit u hiervoor goed. U begint dan namelijk op een heel bijzondere plek van waaruit u op doorreis kunt.

Amsterdam - Quito

Het boeken van uw vliegtickets Quito is eenvoudig op SchipholTickets. De vlucht en de reis hebben wel een paar kleine randvoorwaarden waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet u ongeveer 13 uur in het vliegtuig zitten. Ten tweede moet u rekening houden met het enorme hoogteverschil. Ten derde: vergeet vooral niet te genieten van deze prachtige plaats! Quito is een wereldwonder op zich, dus boekt u vooral vandaag nog uw vliegtickets Quito.

Hotels in Quito

Naast uw vliegtickets Quito boekt u voor dezelfde scherpte prijzen en tegen hetzelfde gemak ook uw hotel alvast op SchipholTickets. U krijgt dan ruime keuze en u kunt geheel naar uw eigen voorkeuren zoeken. Komt u er niet uit, gebruik dan de vele beschikbare recensies om u een beter beeld te geven over de beschikbare accommodaties in Quito.

Bezienswaardigheden Quito

Met uw vliegtickets Quito heeft u heel wat in petto. Het historisch centrum van Quito staat namelijk op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Vooral de kerktoren van de Basilica del Voto Nacional is zeker de moeite waard! Als u uitgekeken bent op de hoofdstad dan kunt u met uw vliegtickets Quito prima een start maken aan een doorreis. Bezoek bijvoorbeeld Colombia dat ten noorden ligt, of Peru ten zuiden. Ook voor uw doorreis in Zuid Amerika boekt u vliegtickets Quito!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar