Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Dusseldorf

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Düsseldorf

Bij een vliegvakantie denken de meeste mensen aan een vlucht die vertrekt in Nederland. Maar vaak kan een vlucht vanaf Düsseldorf goedkoper zijn dan bijvoorbeeld vliegen vanaf Amsterdam of Eelde. Dit komt omdat airlines minder belasting betalen dan in Nederland. Hierdoor kunnen vliegmaatschappijen die vanaf Düsseldorf vliegen goedkopere tickets aanbieden.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Ruim 180 bestemmingen

Het vliegveld van Düsseldorf lijkt relatief klein. Maar dat is niet terug te zien in de vluchten van het vliegveld. Met ruim 70 vliegmaatschappijen die vanaf Düsseldorf naar 180 bestemmingen over de hele wereld vliegen, is Düsseldorf airport zeker geen kleine jongen.

Reizen naar Düsseldorf

DUS Airport is gemakkelijk te bereiken met de auto, bus of trein. Vanaf Utrecht bent u met zowel de auto als trein binnen twee uur op het vliegveld. De ICE trein stopt vrijwel voor het vliegveld. Als u met de auto gaat kunt u dit adres in uw GPS invoeren: Flughafenstraße 120 ,Düsseldorf.

Parkeren vliegveld Düsseldorf

Het enige nadeel is dat u naar Düsseldorf moet reizen. Het kan dan voorkomen dat u uw auto voor een langere periode moet parkeren. Gelukkig biedt Düsseldorf airport een aantal aanbiedingen aan voor langdurig parkeren:

  • t/m 8 dagen vanaf €35,20
  • t/m 15 dagen vanaf €49,60
  • t/m 22 dagen vanaf €64,00

Voor overige tarieven kunt u de website van Düsseldorf Airport raadplegen. In de zomer hanteert het vliegveld hoge kortingen op parkeren. Houd dit dus goed in de gaten.

<

Shoppen op Düsseldorf airport

Naast goedkopere vluchten, kunt u ook goedkoop winkelen op het vliegveld. Zo kunt u de wachttijd iets aangenamer maken. Met meer dan 100 shops en 60 exclusieve merken wordt vliegen vanaf Düsseldorf erg leuk gemaakt. De laatste modetrends, accessoires voor uw reis, lifestyleproducten of cadeaus voor vrienden of familie. Op het vliegveld wordt 365 dagen per jaar van alles aangeboden. Met of zonder ticket, u vindt altijd wat u zoekt.

Vliegtickets vanaf Düsseldorf

SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Daarom beschikt u hier altijd over de voordeligste vliegtickets. Ook voor tickets vanaf Düsseldorf kunt u hier terecht.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar