Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Cyprus

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Cyprus

Cyprus is een prachtig eiland ten zuiden van Turkije en kent een rijke historie met Turkse en Griekse invloeden. Bij SchipholTickets boekt u met grote eenvoud uw vliegtickets Cyprus om deze mooie cultuur zelf te bezoeken. Bent u benieuwd naar deze verborgen schat in het midden van de Middellandse zee? Profiteer dan van de lage prijzen op SchipholTickets en boek uw vliegtickets Cyprus.

 

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Boek uw reis en begin met goedkope vliegtickets Cyprus

U vliegt al binnen 4 uurtjes naar het prachtige Cyprus met uw vliegtickets Cyprus. U kunt dan volop genieten van al het moois dat dit eiland heeft te bieden. Het geld dat u bespaart op uw goedkope vliegtickets komt daarbij goed van pas terwijl u alle prachtige bezienswaardigheden aanschouwt en het heerlijke lokale eten tot u neemt.

Amsterdam - Cyprus

Met uw vliegtickets Cyprus bent u vanaf Amsterdam in de kortste tijd in een hele andere wereld. Zet de dagelijkse sleur van u af en ga genieten van al het moois dat Cyprus u te bieden heeft. Geniet van de rust op het eiland dat slechts iets meer dan een miljoen inwoners heeft. Bezoek de hoofdstad Nicosia en duik volop in de Cypriotische cultuur.

Autohuur Cyprus

De lokale bevolking zal het beamen: een van de beste manieren om het eiland te verkennen is via de auto. U kunt dan namelijk uw eigen weg banen over de prachtige bergachtige kronkelwegen en helemaal zelf bepalen wanneer u stopt om de prachtige cultuur of natuur in u op te nemen. Ook uw auto kunt u al direct reserveren samen met het boeken van uw vliegtickets Cyprus.

Bezienswaardigheden die u kunt gaan bekijken met uw vliegtickets Cyprus

Uw vliegtickets Cyprus geven u de mogelijkheid om ruïnes uit de Romeinse tijd te gaan bekijken. U kunt het uitzicht van de Griekse goden tot u nemen bovenop de berg Olympus die bijna 2.000 meter boven het zeeniveau ligt. Bekijk het Kykkosklooster, koop wat kantwerk voor thuis in het dorp Pano Lefkara en neem een foto bovenop de machtige rots van Aphrodite.

Boek vandaag nog uw vliegtickets Cyprus en beleef uw eigen legende op het Grieks/Turkse eiland!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar