Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Havana

Vergelijk uw vliegtickets Havana

Bezoek ook de levendige hoofdstad van Cuba en ervaar hoe het is om terug in de tijd te gaan wanneer u door Old Havana loopt. Ook kunt u lekker genieten van een cocktail op het strand van Havana. Hoe u het ook went of keert, Havana is een bestemming waar u heerlijk van een zomerse vakantie kunt genieten. Vergelijk en boek daarom uw vliegtickets Havana.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Havana (HAV)

Een directe vlucht Amsterdam Havana met KLM duurt ongeveer 10,5 uur. Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen allemaal met een overstap naar Havana.

Vluchten Amsterdam Havana die een overstap hebben, stoppen bijvoorbeeld respectievelijk in: Zurich, Moskou, Toronto.

Let op, belangrijk!

Sinds 1 mei 2010 is het bezoekers van Cuba verplicht om een ziektekosten- of reisverzekering(die ziektekosten dekt) te hebben. Deze verzekering moet zijn afgesloten door een door Cuba erkende verzekeraar. Daarnaast moet u een bewijs meenemen dat u hiervoor verzekerd bent. Bent u niet in staat om dit bewijs te tonen dan zult u ter plaatse op de luchthaven in Cuba een Cubaanse reisverzekering moeten afsluiten. Wij willen u dus op het hart drukken om dit op orde te hebben alvorens u naar Havana gaat reizen.

Voor Cuba heeft u tevens een visum nodig om het land in te mogen reizen. Neem contact op met een visum bureau voor het regelen van een visum cuba.

Haal meer uit uw vliegticket Havana

U wilt natuurlijk zoveel mogelijk uit uw vliegtickets Havana halen, dus wat is er allemaal te doen in Havana? De stad kent vele monumenten die zeker moeten worden bezocht tijdens uw trip naar Cuba. El Capitolo en het Museo de la Revolución.

U kunt er ook voor kiezen om met een sightseeing bus de stad te bekijken, erg handig wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent.

Bezienswaardigheden in Havana
  • El Capitolo
  • Museo de la Revolución
  • Old Havana
Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar