Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegticket Beijing

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Beijing

Voor uw vliegticket Beijing bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat wij op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Beijing aanbieden, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de Chinese Muur, Plein van de Hemelse Vrede en Verboden Stad altijd al eens van dichtbij willen zien of in de drukke maar snelle metro van Beijing willen reizen? Vlieg dan nu goedkoop naar Beijing.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Beijing

Vliegen van Amsterdam naar Beijing neemt gemiddeld 10 uur in beslag. Een vliegticket naar Beijing boekt u omdat de stad vol staat met eeuwenoude tempels, geheimzinnige binnenplaatsjes en nog veel meer bezienswaardigheden. Beijing heeft ook alles van het hedendaagse, moderne China. Beijing is dus een geweldige plaats  om eens naar toe te vliegen.

Beijing

Peking of Beijing is de hoofdstad van China en een van de vier districten. Na Shanghai is Beijing qua inwonertal de grootste gemeente  van de Volksrepubliek, er wonen ongeveer 15 miljoen inwoners in Beijing. Beijing is een grote metropool met als middelpunt de Verboden Stad en daaromheen de hutongs (oude wijken uit de tijd van Ming- en Qing-keizers) met gezellige winkeltjes. Sinds de toekenning van de Olympische Zomerspelen van 2008 is Beijing helemaal op de kaart gezet. Sindsdien ontwikkelt deze wereldstad  zich in een razend tempo met een ringweg en grote kantoorgebouwen. Ook de inwoners van Beijing laten zien dat ze meedoen aan de trends van andere moderne landen. Dit is de merken aan de vele mobiele telefoons, trendy kleding en de geweldig populaire discotheken en karaokebars. Ook een bezoek aan de Chinese Muur mag niet ontbreken, deze ligt iets buiten Beijing. Beijing is een geweldig beginpunt voor uw rondreis door China. Ontdek de gastvrijheid van de kleurrijke bevolking, geniet van de indrukwekkende omgeving en doe u tegoed aan de heerlijke keuken! Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Enkele bezienswaardigheden in Beijing:

  • De Verboden Stad
  • Tiananmen-plein - Plein van de Hemelse Vrede
  • Chinese Muur
  • Tempel van de Hemel
  • Zomerpaleis
  • Grote Hal van het Volk

Overige steden in Azië:

Vliegticket Beijing vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u onze website uw hotel in Beijing, autohuur in Beijing, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket naar Beijing.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar