Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Montreal

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Montreal

Altijd al eens naar Montreal willen reizen om het culturele centrum van Franstalig Canada te bewonderen? Dan kunt u bij SchipholTickets.nl alle tarieven van vliegtickets Montreal vergelijken. SchipholTickets.nl biedt onafhankelijk vluchten aan, daarom beschikt u hier over de voordeligste vliegtickets Montreal

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Uw reis begint met goedkope vliegtickets Montreal

Montreal is na Toronto de grootste stad van Canada. De stad bevindt zich in de provincie Quebec en is na Parijs de grootste Franstalige stad. Geen wonder dat het ook wel bekend staat als het 'Parijs van Noord-Amerika'. Genoeg geschiedenis en bezienswaardigheden om er zeker een keer naar toe te vliegen. De lage tarieven van vliegtickets Montreal die SchipholTickets.nl aanbiedt maken het begin van uw reis al prettig.

Amsterdam - Montreal

Afhankelijk van de luchthaven waar u op vliegt, bedraagt de vliegtijd ongeveer 7,5 uur. Genoeg tijd dus om te beslissen wat u allemaal wilt gaan bekijken in Montreal. Niet elke vlucht van Amsterdam naar Montreal is direct. Meestal vliegt u met een tussenstop in Philadelphia(Pennsylvania VS). Voor directe vliegtickets Montreal betaalt u ongeveer €200 meer dan een vlucht met één of twee tussenstops. Door het onafhankelijke aanbod van SchipholTickets.nl betaalt u nooit teveel voor een vliegticket Montreal.

Autohuur Montrea

Als u er zeker van wilt zijn dat u tijdens uw reis over vervoer beschikt, raden wij het aan om een auto te huren in Montreal. Dit kunt u gemakkelijk doen na het boeken van de voordeligste vliegtickets Montreal. Op de homepage kunt u de bestemming en de termijn van de huur invullen. Vervolgens ziet u het gehele aanbod van lokale autoverhuurders. Dankzij het onafhankelijke advies beschikt u over de voordeligste autohuur. Ook als u van plan bent om een rondreis te maken, kunt u een auto huren in Montreal. De plaats van afgifte kunt u dan zelf aangeven.

Bezienswaardigheden Montreal

Door het vergelijken van vliegtickets Montreal bespaart u geld. Zo blijft er wat over om alle geweldige bezienswaardigheden van de stad te bekijken. In de historische stad zijn tal van kerken te vinden. In het oude gedeelte vindt u de Notre Dame, zeker de moeite waard! Maar ook het ondergrondse gedeelte van de stad is bijzonder indrukwekkend. Met ruim 32 kilometer aan gangen kunt u hier de hele dag vertoeven. Boek vandaag nog vliegtickets Montreal en laat u overdonderen door deze geweldige stad.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar