Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Sofia

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Sofia

Wilt u een citytrip maken en bent u toe aan iets totaal anders? Dan boekt u vliegtickets Sofia! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Sofia vergelijken. Hier bestelt u veilig en voordelig uw tickets. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Sofia!

9,0 beoordeling Sofia
Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Sofia

De vlucht Amsterdam - Sofia duurt ongeveer tweeënhalf uur. Met vliegtickets Sofia komt u aan in Bulgarije, een heerlijke bestemming voor een rondreis of citytrip!

Haal alles uit uw vliegticket Sofia

De Bulgaarse hoofdstad is een fascinerende verschijning: enerzijds grijze hoogbouw met een Communistisch verleden en anderzijds grote, groene parken met hoge bomen vol zingende vogels. Een ticket Sofia brengt u naar een stad waar u uren kunt doorbrengen in de kleine straatjes en op de grote boulevards. Alles is op loopafstand en dat maakt het bezoek wel zo relaxed. Zoals in meer steden Oost-Europa valt de mix tussen oud en nieuw op: de oudere generatie spreekt bijna geen Engels, maar de jongere garde doet juist extra zijn best. Hip meets retro op straat; dit ziet u terug in de architectuur, maar ook zeker in de inrichting van restaurants en bars. Na het boeken van uw vliegticket Sofia is het overigens aan te raden om thuis enig voorwerk te verrichten: veel bars en restaurants hebben verborgen ingangen en zijn moeilijk te vinden omdat ze soms geen naam hebben. En let op: roep niet te hard Proost! wanneer u van een drankje geniet, dit betekent idioot in het Bulgaars.

Bezienswaardigheden in Sofia

Na het boeken van uw ticket Sofia kunt u kiezen uit een flink aantal schitterende bezienswaardigheden om te gaan zien. We noemen er een paar die u niet mag missen:

 • Alexander Nevski-herdenkingskathedraal: Dankzij de gouden koepels het bekendste plaatje van de stad. Een indrukwekkend monumentaal gebouw vol pracht en praal.
 • Russische Kerk (Sint Nikolas) : Een klein kerkje in een rozentuin, bekend om de sfeer en het prachtige interieur.
 • Stadspark: Iedereen komt hier samen op de vele terrasjes onder de bomen bij de fontein. Overigens biedt de Bulgaarse hoofdstad opvallend veel groen.
Vliegtickets Sofia vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Sofia van alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de goedkoopste airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagd verblijf in Sofia : vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Sofia doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Sofia!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
9,0
 • Algemene indruk 6
 • Cultuur 10
 • Natuur 10
 • Kindvriendelijk 10
 • Sfeer 10
 • Uitgaan 10
 • Uit eten 10
 • Bezienswaardigheden 6
Nature en eten is lekker
 • Door:

Goed