Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Natal

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Natal

Bij het boeken van een vliegticket naar Natal, kunt u een vliegtijd van ongeveer 9 en een half uur verwachten waarna u zult landen in de hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte. Natal is naast een stad ook een gemeente, waar meer dan 1 Brazilianen deel van uitmaken. De stad Natal telt ongeveer 800.000 inwoners en ligt aan de oostgrens van Brazilië tegen de Zuid-Atlantische oceaan. De stad moet het vanwege deze gunstige ligging dan ook vooral van het toerisme hebben.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Een ideale strandvakantie

Wanneer u op zoek bent naar een echte zon- en strandvakantie, is het boeken van vliegtickets naar Natal wellicht de juiste keuze. De stad heeft dorpjes waar u slechts van kunt dromen. De witte, fijne zandstranden, gecombineerd met het felblauwe water van de Atlantische oceaan, maken dit een perfecte vakantielocatie! Na het boeken van vliegtickets naar Natal, willen de meeste toeristen dan ook direct het water in springen. De oceaan heeft hier een gemiddelde temperatuur van 26 graden, en geeft een uitzicht over Morro de Careca, een witte zandberg met prachtige begroeiing, wat zorgt voor een fraai uitzicht!

Bezienswaardigheden

De streek Natal heeft nog vele andere bezienswaardigheden om te bezoeken. Zo zijn er talloze ongerepte, gouden stranden te vinden, waar bovendien veel gesurft wordt. Eén van de dorpen waar dit razend populair is, is Via Costeira. Wanneer u hier in de zee ligt te dobberen op uw surfplank, is er bovendien zeker een kans aanwezig om een aantal prachtige witte dolfijnen te spotten. De dolfijnen zijn namelijk een groot deel van het jaar voor de kust van Natal te vinden!

Hotel boeken in Natal

Een vliegticket Natal geboekt, maar nog niet besloten waar u wilt overnachten? Dit is gelukkig geen probleem, aangezien de stad op dit gebied van alle markten thuis is. De meest luxe hotels, prachtige parken, maar ook goedkopere budget hotels zijn in de stad te vinden. Welke datum er ook op uw vliegticket Natal staat, een hotel in Natal boeken zal geen probleem zijn.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar