Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Brazilië

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Brazilië

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Dan boekt u vliegtickets Brazilië! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegtickets Brazilië vergelijken. Hier kunt u veilig en voordelig uw tickets bestellen. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets Brazilië!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Brazilië

De vlucht Amsterdam - Brazilië duurt ongeveer 11 uur, als u naar in Rio de Janeiro gaat. Maar u kunt ook naar Sao Paulo, Brasilia of Natal vliegen. U boekt een vliegticket Brazilië als u behoefte hebt aan een heerlijke bestemming in Zuid-Amerika!

Haal alles uit uw vliegticket Brazilië

Vliegtickets Brazilië brengen u naar een land dat gezegend is met maar liefst 8000 kilometer kust. Op sommige plekken afgeladen met strandtenten en uitgaansgelegenheden, andere stukken zijn juist helemaal onaangetast en een verademing voor wie behoefte heeft aan rust. Natuurlijk biedt het regenwoud een geweldige hoeveelheid uitheemse flora en fauna; u mag de jungle dan ook eigenlijk niet overslaan. In de steden is het 's avonds feest (om het enige échte Carnaval nog maar even achterwege te laten) en voedselliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een van de vele restaurants, die zich kunnen meten met die in New York, Londen of Parijs. De lokale bevolking werkt hard voor zijn geld, maar geniet zeker even hard van het leven in dit heerlijke land.

Bezienswaardigheden in Brazilië

Na het boeken van uw ticket Brazilië kunt u kiezen uit een flink aantal schitterende bezienswaardigheden om te gaan zien. We noemen er een paar die u niet mag missen:

  • Christus de Verlosser: Het wereldberoemde reusachtige beeld dat hoog boven Rio uittorent. Een geweldig uitzicht op de stad en haar omgeving.
  • Strand: Het is vrijwel onmogelijk om in Brazilië het strand over te slaan. De mensen lijken er hier allemaal even goed uit te zien, zet dus vooraf uw onzekerheid opzij!
  • Regenwoud: Maar liefst 60% van het Amazoneregenwoud ligt in Brazilië. De jungle is een onvergetelijke ervaring die (vooral per boot) een echte must is.
  • Favela's: De armere wijken in grote steden zijn strikt genomen geen attractie, maar ze vormen een karakteristiek beeld van het stadsleven in het land. Menigeen is verbaasd over de vrolijkheid van de vele Brazilianen die hier wonen.
Vliegtickets Brazilië vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets Brazilië van alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de goedkoopste airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagd verblijf in Brazilië : vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket Brazilië doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets Brazilië!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar