Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Vliegticket Belize

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Belize

Overweegt u om een vliegticket naar Belize te boeken? Twijfel dan niet langer. Het land, dat ligt in Centraal Amerika tussen Mexico en Guatemala, heeft enorm veel te bieden, zowel op cultureel gebied als qua natuurlijke schoonheid. De parelwitte stranden zijn met name een grote trekpleister voor vele toeristen, maar ook de prachtige blauwe oceaan en de regenwouden in het binnenland zijn een ware belevenis!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Een frisse duik

Het boeken van een vliegticket naar Belize is voor de echte strandganger dan ook een juiste keuze. De witte stranden en het blauwe water lijken regelrecht uit een droom te komen, wat dan ook voor veel toeristen een reden is om jaarlijks naar dit prachtige land terug te komen. Vooral voor duikliefhebbers zal het boeken van vliegtickets naar Belize een juiste keuze zijn. Belize heeft namelijk het op-één-na langste rif ter wereld. Meer dan 230 kilometer aan rif ligt langs de westkust van de eiland. Op deze bekende duikplekken kunt u onder andere schildpadden, walvishaaien, dolfijnen en soms zelfs walvissen tegenkomen. Het boeken van een vliegticket naar Belize leek nog nooit zo aantrekkelijk.

Feitjes en meer

Wanneer u besluit een vliegticket te boeken, zal de vliegreis van Amsterdam naar Belize ongeveer 11 uur in beslag nemen. Een flinke reis dus, maar de bestemming is dit zeker waard. Om alvast een kleine, eerste indruk van het land te geven, hebben wij hieronder wat feiten over het land neer gezet.

  • 310.000 inwoners
  • Engels is de voertaal
  • Betalen met de Belize dollar
  • Een tijdsverschil van 6 uur
  • Water uit de kraan te drinken
Hotel in Belize

Hoewel het land qua grootte slechts de helft van Nederland bevat, zijn er in Belize genoeg mooie hotels te vinden. Wanneer u, met uw vliegticket Belize in uw broekzak, geland bent op het vliegveld, is het een eenvoudige klus om een geschikt hotel te vinden. Zowel met een laag als hoog budget zijn er verschillende prachtige hotels te vinden, die voldoen aan uw wensen.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar