Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets België

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets België

Wilt u er even lekker tussenuit en genieten van het goede leven? Dan boekt u vliegtickets België! Bij SchipholTickets kunt u de tarieven van alle vliegticketsBelgië vergelijken. Hier kunt u veilig en voordelig uw tickets bestellen. Omdat SchipholTickets onafhankelijk vluchten aanbiedt, beschikt u altijd over de voordeligste tickets België!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - België

De vlucht Amsterdam - België duurt ongeveer 3 kwartier als u naar de hoofdstad Brussel gaat. U boekt vliegtickets België als u behoefte heeft om dichtbij huis een welverdiende vakantie te beleven!

Haal alles uit uw vliegticket België

Met vliegtickets België komt u aan in het land van onze zuiderburen. En is het gras bij de buren niet altijd groener? In de Ardennen in ieder geval wel, het prachtige bos- en heuvellandschap waar u kleine dorpjes en Middeleeuwse stadjes vindt. Wat u beleeft hangt natuurlijk af van waar u naartoe vliegt met uw ticket. België bestaat immers uit Vlaanderen en Wallonië, twee compleet verschillende delen binnen hetzelfde land. U kunt ervoor kiezen om naar grote steden als Brussel en Antwerpen te gaan of om juist door te rijden naar Durbuy, de kleinste stad ter wereld. Eén ding hebben beide landsdelen overigens met elkaar gemeen: de gastronomie. Zowel in de grote steden als in de kleine dorpjes hecht men veel waarde aan lekker eten en drinken. Geen snelle boterham als lunch, gewoon zitten en de tijd nemen voor uw maaltijd. Het land produceert ook nog eens een paar van de beste bieren ter wereld… U gaat hier zeker genieten!

Bezienswaardigheden in België

Na het boeken van uw ticket België kunt u kiezen uit een flink aantal schitterende bezienswaardigheden om te gaan zien. We noemen er een paar die u niet mag missen:

  • Ardennen: In dit veelzijdige gebied met heuvels en uitgestrekte bossen kunt u heerlijk wandelen en bijkomen van alles, ook in de winter. De Ardense dorpen en stadjes zijn zeer de moeite waard.
  • De kust: Heel populair, vooral in de zomermaanden. De kustlijn van België telt behoorlijk wat badplaatsen met mooie zandstranden, waar u kunt uitwaaien of lekker van een visje of schelpdieren kunt genieten.
  • Brugge: De hoofdstad van West-Vlaanderen wordt door de bruggetjes en kleine kanalen ook wel 'het Venetië van het Noorden' genoemd. Het prachtige Middeleeuwse centrum mag u niet missen. De inwoners worden ook wel 'Brugse zotten' genoemd. Vergeet vooral niet een Brugse Zot te drinken, een bier dat zijn naam dankt aan die bijnaam.
Vliegtickets België vergelijken en boeken

Op deze website vergelijkt en reserveert u eenvoudig tickets België van alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de goedkoopste airlines. In slechts vijf stappen kunt u alles regelen voor een geslaagd verblijf in België : vliegtickets, overnachtingen, autohuur. Via SchipholTickets.nl blijft u 24 uur per dag op de hoogte van alle vertrek- en aankomsttijden vanaf Schiphol.

Zoek en boek nu hierboven uw vliegtickets België!

SchipholTickets is lid van zowel de ANVR als de SGR en is dus een zeer betrouwbaar adres voor het regelen van een zorgeloze reis. De betaling van uw vliegticket België doet u in een beveiligde omgeving middels iDeal, creditcard, GWK of spoedbetaling per bank.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina’s
Er zijn nog geen reviews beschikbaar