Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Washington

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw goedkope vliegtickets Washington

Voor een vliegreis naar Washington bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar Washington aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u het Witte Huis altijd al eens van dichtbij willen zien? Vlieg dan nu goedkoop naar Washington.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - Washington

Vliegen van Amsterdam naar Washington neemt gemiddeld 9 uur in beslag. Een ticket naar Washington boekt u omdat Washington een geweldige stad is om eens naar toe te vliegen.

Washington

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. "D.C" staat voor "District of Columbia", het speciale federale district dat de hoofdstad bevat. Washington is één van de weinige hoofdsteden die speciaal als hoofdstad ontworpen zijn. Aan de ene kant van de stad bevindt zich het Witte Huis, alwaar de president zich bevindt. Aan de andere kant bevindt zich het Capitool, waar de wetgevende macht is gevestigd. Er zijn vele bezienswaardigheden in de stad. Een bezoek aan de National Mall mag zeker niet ontbreken, dit is een groot open park in het midden van de stad en heeft vele monumenten gewijd aan Amerikaanse leiders.

Enkele bezienswaardigheden in Washington:

  • National Mall
  • Witte Huis
  • Smithsonian Institution
  • Arena Stage
  • China Town

Overige populaire steden:

Tickets Washington vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in Washington, autohuur in Washington, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket Washington.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar