Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Seattle

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Seattle

U wilt op vakantie naar de Verenigde Staten van Amerika. Maar u wil tegelijk wat anders, iets unieks. U heeft New York al gezien en de grote steden in California hebben ook geen geheimen meer voor u. Dan kunt u eens denken aan het boeken van vliegtickets Seattle. Met vliegtickets Seattle in uw koffer beleeft u namelijk een hele bijzondere vakantie waar uw familie en vrienden jaloers op zullen zijn.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Uw vakantie in Amerika begint met vliegtickets Seattle

Seattle is de grootste stad van de Amerikaanse staat Washington. Even ter verduidelijking: dat is de staat Washington. Niet Washington D.C waar de overheid van de V.S is gevestigd. Het “D.C” deel van die stad slaat namelijk op “District of Columbia” wat zich aan de oostkust van Amerika bevindt. Seattle ligt op een hele andere plek. Namelijk in het noordwesten. Tussen de Rocky Mountains het Canada in. Dat zorgt voor een hele bijzondere samenkomst van een echte grote miljoenenstad omringt door de meest prachtige natuur van Noord Amerika. Klinkt dat goed? Boek dan meteen uw vliegtickets Seattle.

Amsterdam - Seattle.

U vliegt in ongeveer 10 uur naar deze grote stad in het noordwesten van de V.S. Daar stapt u uit in een stad met een heel eigen karakter. Dankzij haar ligging in de natuur en nabijheid met Canada heeft het een heel ontspannen sfeer. Bijna Europees kunt u zeggen, maar toch met een uniek Amerikaans karakter. U zult hier een unieke vakantie beleven die u begint met het boeken van uw vliegtickets Seattle.

Autohuur in Seattle

De grote afstanden in Amerika maken het openbaar vervoer nogal een drama. Wij adviseren u daarom om naast uw vliegtickets Seattle meteen ook uw autohuur in Seattle te regelen op SchipholTickets.nl. U kunt op de site namelijk met hetzelfde gemak en eenvoud dat u gewend bent van het regelen van uw vliegtickets Seattle ook een auto regelen.

Bezienswaardigheden in Seattle

Wat heeft deze stad eigenlijk niet? U kunt met uw vliegtickets Seattle gaan genieten van het spectaculaire uitzicht bovenop de Space Needle. U kunt een American Football wedstrijd bijwonen in het CenturyLink stadion, naar het museum van de menselijke vlucht en nog veel en veel meer. Wilt u even bijkomen? Dan zit u zo in de natuur. Zoals we al aangaven: alles is mogelijk in Seattle!

Boek daarom vandaag nog uw vliegtickets Seattle en ga op een unieke vakantie!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar