Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets San Francisco

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen

Voor een vliegticket naar San Francisco bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat SchipholTickets.nl op een onafhankelijke wijze tickets naar San Francisco aanbiedt, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! Heeft u de Golden Gate Bridge altijd al eens van dichtbij willen zien? Boek dan nu uw vliegticket San Francisco.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam - San Francisco

San Francisco is een van de populairste toeristische steden van de wereld. Toch voelt de stad waarin in 1967 “The Summer of Love” plaatsvond helemaal niet toeristisch aan. De in Californië gelegen stad San Francisco ligt aan de west kust van Amerika en telt ongeveer 800.000 inwoners. De stad ligt op een schiereiland en wordt aan de noordzijde door de bekende Golden Gate Bridge verbonden met het vaste land. Als u vliegtickets San Francisco boekt vliegt u vaak via een andere grote Amerikaanse stad maar er zijn ook rechtstreekse vluchten naar de stad. Vliegen van Amsterdam naar San Francisco neemt gemiddeld 11 uur in beslag. Door Vliegtickets San Francisco te boeken gaat u naar een Amerikaanse stad met Aziatische en Europese invloeden.

San Francisco

De stad San Francisco is gebouwd op niet minder dan 43 heuvels. De meest bekende symbolen van de stad zijn de Golden Gate Bridge, Alcatraz, de Transamerica Pyramid en de kabeltrams. Ook de homowijk Castro geniet internationale bekendheid. San Francisco is de stad waar de "jeans" werd geboren en werd in de jaren '60 van de 20e eeuw gezien als hippiehoofdstad ter wereld.

Waarom vliegtickets San Francisco boeken?

Veel van de bezienswaardigheden in San Francisco zult u waarschijnlijk wel kennen. De vele heuvels, de golden gate bridge en Alcatraz zijn trekpleisters die u vaak in films gezien zal hebben. De Golden Gate Bridge is bijvoorbeeld iets dat u gezien moet hebben als u vliegtickets San Francisco geboekt heeft. De rode brug is bijna 3km lang en bestaat al sinds 1937. Een andere niet te missen attractie bij het boeken van vliegtickets San Francisco is Alcatraz. Alcatraz werd gezien als de best beveiligde gevangenis ter wereld. Dankzij het koude water en de gevaarlijke stromingen wordt beweerd dat er nog nooit iemand uit deze gevangenis ontsnapt is. De wereld bekende maffia gangster Al Capone heeft ook vast gezeten op dit gevangenis eiland. Een bezienswaardigheid die u ook vast in films heeft gezien zijn de cable-trams in San Francisco. Sommige van de heuvels in de stad zijn zo stijl dat de trams aan kabels zitten om zonder gevaar door de straten te rijden. Andere bezienswaardigheden zijn nog Fishermans Wharf, een gedeelte in de haven waar heerlijke vis restaurants gevestigd zijn en Chinatown, dat gezien wordt als de eerste Chinatown van de wereld, zoals nu ook vele andere grote steden een Chinatown hebben. Als u dus vliegtickets San Francisco boekt gaat u een mooie vakantie tegemoet.

Autohuur San Francisco

San Francisco is een geweldige stad om als begin punt te nemen voor een rondreis langs de westkant van Amerika. Als u vliegtickets San Francisco boekt kunt u via deze site ook perfect terecht om vooraf autohuur San Francisco te regelen. Vooraf een auto huren in plaats van in San Francisco auto huren zorgt voor een stressvrije begin van uw vakantie.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Enkele bezienswaardigheden in San Francisco:

  • Golden Gate Bridge
  • Fisherman's Wharf
  • Union Square
  • Alamo Square
  • Chinatown
  • Alcatraz

Overige populaire steden:

Vliegtickets San Francisco vergelijken en boeken

Op onze website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming. Tevens kunt u via SchipholTickets.nl uw hotelovernachting in San Francisco, autohuur in San Francisco, maar ook uw taxi van en naar Schiphol en uw parkeerplaats op Schiphol reserveren. Daarnaast kunt u ook via SchipholTickets.nl 24 uur per dag op de hoogte blijven van alle vertreken aankomsttijden vanaf Schiphol.

Boek hier uw Vliegticket San Francisco.

Er zijn nog geen reviews beschikbaar