Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Phoenix

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Phoenix

Bent u zich aan het oriënteren voor een rondreis binnen Amerika? Vliegtickets Phoenix kunt u gemakkelijk en snel vinden via onze website. SchipholTickets.nl is de specialist voor het vinden van goedkope vliegtickets Phoenix. Als u de heen-en terugreisdatum weet, dan hoeft u alleen nog maar op de knop ‘zoeken’ te drukken en ziet u in 1 ogenblik alle prijzen voor de vliegtickets Phoenix.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam – Phoenix (PHX)

Er zijn geen directe vluchten van Amsterdam - Phoenix (AMS-PHX). U dient dus altijd 2 of meerdere keren over te stappen om in Phoenix te komen. U kunt natuurlijk ook makkelijk een combinatie maken met een andere stad in Amerika. U hoeft alleen maar de knop ‘meerdere bestemmingen’ aan te vinken en u kunt de heen- of terugreis aanpassen naar een andere willekeurige stad. U kunt zo zelf de route en combinatie van steden maken. De reisduur Amsterdam – Phoenix is gemiddeld 14 – 16 uur in totaal.

Phoenix

Phoenix is wellicht in eerste instantie niet de meest geweldige stad van Amerika, maar wel een uitstekend begin of eindpunt van een rondreis door Amerika. De stad van Cowboys en cactussen. Als u een liefhebber bent van sport dan kunt u ook even een wedstrijd bezoeken van de Phoenix Suns (basketbal - NBA) of de Arizona Diamondbacks (honkbal - MLB), dit is een geweldige belevenis voor de sportfanaten.

Phoenix ligt aan de rand van de Sonoran woestijn. In Phoenix zijn er een aantal mooie tentoonstellingen over deze woestijn. Daarnaast is een bezoekje aan het Heard Museum de moeite waard, zo krijgt u een goed beeld van de oorspronkelijke bewoners en cultuur van Arizona.

Autohuur Phoenix

Na het boeken van uw vliegtickets Phoenix, kunt u eenvoudig uw hotel en autohuur reservering maken via SchipholTickets.nl. Wij bieden goedkope autohuur aan in Phoenix via onze partner Sunnycars. Alle benodigde verzekeringen zijn aanwezig en de betaling kunt u via iDeal voldoen. Zo heeft u alles voor vertrek geregeld en hoeft u alleen maar uw voucher, rijbewijs en credit card mee te nemen voor het ophalen van uw auto. Zo regelt u zelf de categorie auto, wat natuurlijk ook erg prettig is. Voor al uw vragen wordt u gewoon geholpen door een Nederlands sprekende medewerker van Sunnycars. Wel zo prettig.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar