Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets New Orleans

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket New Orleans

Bezoek binnenkort New Orleans door het boeken van uw vliegtickets New Orleans op SchipholTickets.nl. Vlieg naar de grootste stad van de staat Louisiana en beleef de bijzondere cultuur die nergens anders ter wereld voorkomt. New Orleans is namelijk een bijzondere plek dankzij haar historie. Ooit gesticht door de Fransman Jean Baptiste Le Moyne waardoor men er lang Frans sprak. Daarnaast werkten er veel slaven op de plantages wat de stad een heel bijzonder karakter geeft. Ga het zelf meemaken en boek snel uw vliegtickets New Orleans!

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Uw culturele reis begint met vliegtickets New Orleans

Met uw vliegtickets New Orleans in uw rugzak kunt u op een heel bijzonder avontuur gaan. In de stad, ook wel “the big easy” genoemd kunt u gaan genieten van een unieke cultuur die zeker niet typisch Amerikaans genoemd kan worden. De stad, gelegen aan de haven van South Louisiana, ligt aan nog een belangrijke stuk water: de Mississippi. Deze waters gaven vooral de eetcultuur een bijzonder karakter.

Ga genieten van verse garnalen en oesters en boek vandaag nog uw vliegtickets New Orleans.

Amsterdam - Louisiana

U vliegt in ongeveer 14 uur naar de stad met ongeveer 370.000 inwoners. Daar aangekomen kunt u gaan genieten van al het moois dat deze stad heeft te bieden. Bovenal het bijzondere klimaat dat warm en vochtig is en zelden onder de 10 graden celcius uitkomt. Uw vliegtickets New Orleans transporteren u naar een heerlijke unieke plek in de wereld.

Autohuur in New Orleans

Een van de beste manieren om rond te komen in New Orleans is door het huren van een auto. Er zijn wel ouderwetste trams die leuk zijn als attractie maar echt praktisch zijn ze niet. De stad ziet u pas echt goed van binnen en buiten met uw eigen auto. Daarnaast kunt u dan nog een kleine roadtrip maken. Uw auto boekt u net als uw vliegtickets New Orleans op SchipholTickets. Allemaal op uw gemak thuis.

Bezienswaardigheden

Wat kunt u gaan zien, horen en proeven met uw vliegtickets New Orleans? Heel wat is het antwoord. De stad is de geboorteplaats van de Jazz en dat leeft nog steeds. U kunt van deze prachtige stijl genieten in een van de vele bijna Europees aandoende gelegenheden onder het genoeg van heerlijk verse garnalen of oesters. Tijdens de carnaval, Mardi Grass genoemd, is de stad een groot feest. Uw vliegtickets New Orleans boeken tijdens dit feest is dan ook aan te bevelen!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar