Heeft u vragen?contract@SchipholTickets.nl


Vliegtickets Houston

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Houston

Op SchipholTickets.nl boekt u in een paar minuten tijd uw goedkope vliegtickets Houston. Wij zetten alle luchtvaartmaatschappijen op een rij en kunt met behulp van de filters de vluchten selecteren die het beste bij u passen.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam Houston

Bij het boeken van vliegtickets Houston vliegt u naar de grootste stad van Texas. Texas is één van de grootste staten in Amerika en ligt in het zuidoosten aan de Golf van Mexico. De binnenstad van Houston telt zo’n 2 miljoen inwoners en is daarmee een van de grootste steden van Amerika. Toch is de stad nog niet zo heel bekend. De meeste mensen kennen het van de zin; Houston we have a problem! Dat komt omdat het Lyndon B. Johnson Space Center van NASA in de stad gevestigd is. Alle ruimte reizen van NASA worden vanaf deze plek gecoördineerd. Ooit werd er tijdens een explosie aan boord van de Apollo 11 gezegd; Houston, we’ve had a problem. Dat is in de volksmond veranderd tot de zin die veel mensen zeggen als zich een probleem voordoet. Door de ligging van de stad, midden in de olievelden van de Golf van Mexico, is het een belangrijke stad voor de petrochemische industrie. Veel van de grote oliemaatschappijen hebben vestigingen in de stad. Doordat de stad dichtbij de Zuid grens van Amerika ligt wonen er veel hispanics en latino’s in de stad ook zijn er in de loop der jaren ook veel Aziaten naar de stad geïmmigreerd. Daardoor voelt de stad heel internationaal aan en serveren de restaurants eten uit alle windstreken. Bij het boeken van vliegtickets Houston vliegt u vaak rechtstreeks. De vliegtijd bedraagt ongeveer 10 uur. Vliegtickets Houston boekt u makkelijk, veilig en snel via deze site!

Bezienswaardigheden Houston

Veel van de bezienswaardigheden in Houston zijn in één district te vinden. Dat district wordt het Museum District genoemd. Een van de grootste musea van Amerika is hier ook te vinden, Het museum of Fine Arts. Een ander leuk museum in dit district is het Museum of Natural Science. Een andere niet te missen attractie in Houston is het het Lyndon B. Johnson Space Center van NASA. Als u geen van deze mooie bezienswaardigheden wilt missen boekt u nu vliegtickets Houston.

Autohuur Houston

Houston is erg uitgebreid en het is daarom handig om in Houston autohuur te regelen. Bij het boeken van vliegtickets Houston kunt u ook gemakkelijk autohuur Houston via deze site regelen. Dat scheelt u een hoop stress bij de plaats van bestemming en u bent verzekerd dat u een auto heeft in Houston.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar