Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Dallas

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Dallas

Een vliegticket Dallas boeken? Dit kan gemakkelijk via schipholtickets.nl. Met een vliegtijd van 10 uur is het boeken van een vliegticket naar Dallas geen kleine onderneming, maar het is zeker de moeite waard. Om een klein beeld te geven waarom vliegtickets naar Dallas zo populair zijn, hebben wij hieronder een aantal van de grootste trekpleisters van de stad neer gezet.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Bezienswaardigheden Dallas

Dallas is, ondanks de vele tijd die eroverheen is gegaan, nog altijd vooral bekend van de moord op John F. Kennedy in 1963. Eén van de grote trekpleisters van de stad is dan ook het Kennedy Assassination Museum. Maar als echte museumliefhebber is ook het Dallas Museum of Art een must-see! Hier zijn topstukken van kunstenaar als Pablo Picasso en Vincent van Gogh te bewonderen, en kunt u tevens genieten van een enorme beeldentuin.

Naast het museum zijn er genoeg andere trekpleisters die het boeken van een vliegticket naar Dallas erg aantrekkelijk maken. Zo is er het Dallas Arboretum, een park wat met zorg en aandacht is aangelegd en strak wordt onderhouden. De tuinen van het park worden door de lokale bevolking ook wel kunst genoemd. In de parken, die een ruimte van meer dan 65 hectare beslaan, worden ook vaak festivals en concerten georganiseerd!

Bekijk de stad vanuit de lucht

Wanneer u tijdens de vlucht, na het boeken van vliegtickets Dallas, boven de stad vliegt, zult u zien dat er verschillende gebouwen uitspringen. Eén hiervan is de 171 meter hoge uitkijktoren genaamd de Reunion Tower. De top van deze toren bestaat uit een bol vanwaar de hele stad te bekijken is. De bol bestaat uit drie verdiepingen, waar een ronddraaiend restaurant een club en op de bovenste verdieping een observatieplatform te vinden is. Vooral wanneer u de toren ’s avonds bezoekt, zal het uitzicht even goed of zelfs beter zijn dan tijdens de vlucht, na het boeken van uw vliegticket naar Dallas.

Vliegtickets Dallas vergelijken en boeken

De hierboven genoemde bezienswaardigheden zijn slechts een kleine greep uit de attracties die Dallas te bieden heeft. Boek vandaag nog vliegtickets Dallas en maak dit jaar nog een prachtige reis naar de Verenigde Staten!

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Er zijn nog geen reviews beschikbaar