Heeft u vragen?contact@SchipholTickets.nl


Disclaimer en Algemene voorwaarden

Op SchipholTickets.nl kunt u op simpele wijze vluchten van diverse luchtvaartmaatschappijen vergelijken en boeken. Hierdoor is goedkoop vliegen ook voor u weggelegd. Hieronder vindt u naast de disclaimer ook de algemene voorwaarden van SchipholTickets.nl.


SchipholTickets.nl
Suikersilo - Oost 41
1165 MS Halfweg
Telefoon: 020 2052150
KvK: 34249307
BTWnr: 8158.22.558
E-mail: contact@SchipholTickets.nl

Algemene Voorwaarden

SchipholTickets.nl – Algemene voorwaarden

SchipholTickets.nl – Aanvullende algemene voorwaarden

Disclaimer

De website van www.SchipholTickets.nl, hierna te noemen "website", wordt gemaakt en onderhouden door Otravo B.V., hierna te noemen SchipholTickets.nl.

Opgave van foutieve gegevens kan resulteren in het wijzigen/annuleren van de gemaakte boeking. Extra kosten die hieruit voortvloeien komen voor rekening van de gebruiker/boeker van de website.

De beschikbaarheid van alle getoonde diensten en producten is onder voorbehoud en zijn pas definitief als u de boeking afrondt en u de bevestiging heeft ontvangen.

Aan het vervaardigen en onderhouden van deze website wordt uiterste zorg besteed. Desondanks kan informatie ontbreken, onvolledig of onjuist zijn. De informatie met betrekking tot de reis gerelateerde producten en/of diensten zijn afkomstig van of worden ter beschikking gesteld door derden en zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

De informatie op deze website kan betrekking hebben op producten en/of diensten die in landen buiten Nederland niet leverbaar, dan wel boekbaar zijn.

Alle getoonde aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Getoonde hyperlinks naar derden worden uitsluitend als verwijzing aangeboden.

undefined

Cookie overzicht

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar