Heeft u vragen? Bel 020 - 20 52 150 (lokaal tarief)


Vliegtickets Tirana

Vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen voor uw vliegticket Tirana

Via SchipholTickets.nl zoekt u eenvoudig vliegtickets Tirana. U hoeft alleen de vertrek- en retourdatum in te vullen en wij zoeken voor u de goedkoopste vliegtickets Tirana. U kunt zelf bepalen welk schema of luchtvaartmaatschappij voor u het beste is. Indien u vragen heeft over de website of het schema kunt u gerust telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u meer informatie geven over de tickets, voorwaarden en andere gerelateerde zaken.

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Veilig boeken en betalen

U kunt veilig betalen via iDeal en creditcard voor uw volgende reservering!

Amsterdam – Tirana (TRN)

De vlucht Amsterdam – Tirana wordt niet rechtstreeks gevlogen. Er is altijd een overstap nodig vanuit Amsterdam. Austrian Airlines vliegt bijvoorbeeld met een overstap in Wenen. De overstap is slechts een half uur, waardoor u zo min mogelijk reistijd verliest. Austrian Airlines maakt het ook mogelijk om zo’n korte overstap mogelijk te maken. Uw koffers worden doorgestuurd naar het volgende toestel en u hoeft alleen maar zelf over te stappen van vliegtuig. Deze staan bij dezelfde terminal, zodat de overstap snel en zonder enige problemen kan gebeuren. De vlucht Amsterdam – Tirana is daarom met 4 uur reistijd best snel.

Ook andere maatschappijen bieden vliegtickets Tirana aan, echter is de reisduur vaak een stuk langer. U kunt zo ook vliegen met Alitalia, Lufthansa, Turkish Airlines of KLM.

Tip! Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de reisduur. Hoe korter de reis, hoe comfortabeler het schema is.

Tirana

Tirana is de hoofdstad van Albanië en tevens de grootste stad van het land. Tirana is vaak het beginpunt van een rondreis door Albanië. Albanië is een zeer veelzijdig land met een rijke geschiedenis. Naast de vele mooie stranden treft u ook mooi bergachtig landschap in het binnenland. Er zijn maar liefst 15 verschillende nationale parken in het land die zeker de moeite waard zijn. Boek nu uw vliegtickets Tirana op SchipholTickets.nl.

Klantwaardering 7.7

Een hoge waardering binnen de branche

Betrouwbaar

Wij zijn lid van ANVR, SGR, IATA

Service

Onze professionele reisadviseurs staan voor u klaar

Gerelateerde pagina's
Er zijn nog geen reviews beschikbaar